5.0 коефициент за победа на България срещу Малта

В мач от квалификационна група „H“, един срещу друг се изправят Малта и България. Двубоя се играе на стадион  Та Кали в столицата на островната държава, а главен съдия на срещата ще бъде Александър Ставрев от Македония.

През ноември 2014 година, малтийците изненадаха нашите национали на стадион Васил Левски в София и измъкнаха точка след равенство 1:1. Това коства и главата на тогавашния треньор на трикольорите Любослав Пенев. Неговия заместник Ивайло Петев стартира с боево реми 2:2 срещу фаворита Италия у дома, но пък през седмицата българите паднаха лошо в контрола от Турция с разгромного 4:0. Всичко освен победа в Малта ще означава край на мечтите на България за класиране на Евро 2016.

Двубоят обещава да бъде изключително интересен и важен особено за трикольорите, поради което от Betfair са решили да увеличат значително коефициентите за победа на България. За разлика от обикновените букмейкъри, където коефициента за успех на момчетата на Ивайло Петев е около 1.33, то в Betfair коефициента за победа на лъвовете е увеличен до 5.00!

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация BetfairАко България не победи в срещата, то от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват ви губещия залог и ви дават до €50,00 като безплатни залози.

*важат правила и условия на Бетфеър

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет