РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Хайденхайм – Унион
Прогноза: Х @ 3.40 коефициент 

Съседите от горната част на таблицата – Хайденхайм и Унион ще се съревновават с една цел – взимането на трите точки. Разликата помежду им възлиза всичко на всичко на 2 точки в полза на гостите, които този път играят далеч от дома и това малко или много ще ги притесни. Хайденхайм е много силен домакин, който за последно загуби шампионатен мач у дома през август месец – тогава от Вурцбург Кикерс. По-голямата част от споровете между Хайденхайм и Унион в исторически план приключиха с „над 2.5 гола“ като съотношението спрямо „под 2.5“ е 3:2. От година насам започна да се гради тенденция насочена към малкия брой голове, която ще бъде удължена.

Фортуна Дюселдорф – Нюрнберг
Прогноза: 1 DNB @ 1.73 коефициент 

Фортуна не се справя никак лошо в последно време като отстъпи само на един от предишните си 5 опонента. Тези добри резултати изкачиха тима на 4 точки от 3-то място като възобновиха шансовете му за спечелването на промоция. Пътят към завръщане в елита на този етап е много, много труден и едва ли ще бъде открит от Фортуна, но трите точки в това домакинство могат да върнат тима точно по желания път. Нюрнберг беше уверен в началото на кампанията, което обаче не се запази дълго време. Лошите резултати се превърнаха в неизменен спътник на гостуващия тим и го пратиха във втората част на таблицата. Нюрнберг отново ще остане разочарован, а Фортуна ще потегли към Топ 3.

Динамо Дрезден – Карлсруе
Прогноза: Х2 @ 2.00 коефициент 

Като на шега тимът на Динамо Дрезден първо се върна във втората дивизия, а впоследствие и се утвърди на добро място в подреждането. Отборът има много приличен точков актив и е на път рано-рано да си гарантира спасението. След 4 последователни сблъсъка без инкасирано поражение най-накрая тимът на Динамо Дрезден беше прекършен като това се случи във визитата на Мюнхен 1860, загубена с 1:0. Кръг по-късно Динамо Дрезден няма да се е отърсил от злополучната битка и ще преглътне ново разочарование. Карлсруе се пребори само за две победи в изминалите 15 сблъсъка, но в идния случай ще има смелостта да прибегне до по-настоятелни действия и дори да атакува трите точки. Трагичните резултати за Карлсруе най-накрая ще приключат.

  • Общ коефициент 11.74
  • При залог от 50 лева права колонка ще донесе 587 лв.