Прогноза: Гент – Зенит

Гент ще търси задължителна победа над лидера в Група H – Зенит, за да успее да си гарантира участие в осминафиналите на Шампионска лига.

Белгийския тим е само на една победа разстояние от участие в осминафиналите на Шампионск лига. Гент е една от приятните изненади в настоящото издание на турнира и успяха да заемат втора позиция, като оставиха след себе си отборите на Валенсия и Лион. В сряда дори победата не им е нужда, но при положение, че резултата от другата двойка е победа за Лион.

Лион едва ли ще успеят да направят нещо, а и вече са на дъното на таблицата със спечелена само една точка, докато за Валенсия шансовете за втората позиция остават отворени.

За Зенит можем да кажем, че е единствения отбор, който до момента е с пълен актив от точки, след като спечели всичките си пет мача. Отбора няма как да бъде лишен от първото място и със сигурност няма да играе на пълни обороти при гостуването си в Белгия, но пък със сигурност ще търсят победата, за да изравнят по постижение друг руски отбор –  Спартак Москва.

В Русия, Зенит се представя под очакваното ниво и засеха успяват да заемат едва пето място, изоставяйки с пасив от 7 точки от първото място. Това може би е свързано с участието им в Шампионска лига, където Боаш е концентрирал всичките сили. Зенит макар сериозен отбор, не разполага с твърде широк състав и всяка контузия или наказание се отразяват сериозно върху играта им.

Интересни са коефициентите за двубоя, които фаворизират Гент за победител в мача, при положение че и двата отбора ще играят в напълно титулярен състав. За победа на Гент се приемат залози на 2,30 коефициент, докато за успех на Зенит коефициента надхвърля 3,00. Това обаче не е изненадващо и при почти всички гостувания на Зенит в Шампионска лига, коефициента беше доста висок, а крайния резултат категоричен, какъвто ще бъде и в сряда.

Прогноза Гент – Зенит: 2 @ 3,10 коефициент

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПрогноза: Динамо Киев – Макаби Тел Авив
Next articleЛивърпул е фаворит срещу Сион
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!