Точно в такъв мач между тимове, които в никакъв случай не са сред най-бляскавите на континента, задължително следва да се използва възможността, дадена от efbet, при този толкова добър коефициент за развръзка с малко голове.

Северна Македония определено бележи прогрес и то все по-съществен след като вече от година насам изгражда един все по-добре стоящ на терена отбор, който е в състояние да затрудни даже и някои от световните колоси, както се видя и в съперничествата с Италия.

Преименуването на тази страна не изигра ни най-малка роля върху прогреса на националния й тим, а с всеки следващ двубой той е все по-добър и по-добър. Така ще се стигне и дотам, че точно той да е близо до направата на една от най-големите изненади през днешния ден, загатвайки за качествата си и за това, че е готов за големите битки.

Македонците имат редица футболисти, които се изявяват зад граница и въпреки да няма начин на света, по който да се сравняват със суперзвездата на Полша – Роберт Левандовски, то и те имат своите футболни достойнства.

Играейки на своя „Филип II Македонски“, те ще са на границата на възможнстите си и ще изнесат една много силна среща, като максимално ще затруднят този си иначе толкова силен опонент. Северна Македония ще е напълно равностойна на поляците с Левандовски и ще въведе сблъсъка в едно русло, от което няма да е изненадващо крайният победител да бъде излъчен само с гол разлика.

Прогноза: под 2.5 @ 1.70 коеф. в efbet

FT: 0-1 (печели)