Суонзи – Уотфорд, прогноза

Суонзи продължават да се намират в опасната зона. Влизат в този кръг след две поредни загуби, но трябва да отбележим, че в изминалия по рано през седмицата кръг бяха доста ощетени откъм съдийски решения при загубата им от Съндърланд.

От ръководството на Суонзи успяха да обжалват успешно червения картон на защитника Кайл Ноутън, получен срещу Съндърланд, като същия ще вземе участие в предстоящия мач.

Наставника на Суонзи – Алън Къртис ще има на разположение целия наличен състав, но почти всичките му футболисти се намират в ужасна форма и едва ли ще успеят да донесат нещо повече от точка в този мач.

Уотфорд записаха три поредни загуби в лигата, но това едва ли ще продължи и днес, като се очаква отбора да се завърне към победния си път именно срещу закъсалия Суонзи.

Холандеца Нейтън Аке е напълно възстановен и със сигурност ще го видим в игра, като ще бъде изваден заместващия го Хосе Холебас. С контузии остават само Жоел Екстранд и Томи Хобан.

След грешната стъпка през седмицата, Кике Санчес Флорес несъмнено ще промени тактиката. Икечи Аня ще поведе атаката, подпомаган от Валон Бехрами и Етиен Капу, а в отбраната ще се заложи на завърналия се Нейтън Аке и Крейг Каткарт, който бе оставен на скамейката в сряда.

Суонзи успяха да победят само веднъж за последните 11 мача от Висшата лига и едва ли ще успеят да постигнат нова победа точно срещу Уотфорд.

Прогноза Суонзи – Уотфорд: Х2 @ 1,65 коефициент

Начало: 18 януари 2016г., 22:00 часа, стадион Либерти, Суонзи

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleКеш за футболни срещи
Next articleНаполи – Интер, прогноза
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!