Суонзи – Уотфорд, прогноза

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Суонзи продължават да се намират в опасната зона. Влизат в този кръг след две поредни загуби, но трябва да отбележим, че в изминалия по рано през седмицата кръг бяха доста ощетени откъм съдийски решения при загубата им от Съндърланд.

От ръководството на Суонзи успяха да обжалват успешно червения картон на защитника Кайл Ноутън, получен срещу Съндърланд, като същия ще вземе участие в предстоящия мач.

Наставника на Суонзи – Алън Къртис ще има на разположение целия наличен състав, но почти всичките му футболисти се намират в ужасна форма и едва ли ще успеят да донесат нещо повече от точка в този мач.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Уотфорд записаха три поредни загуби в лигата, но това едва ли ще продължи и днес, като се очаква отбора да се завърне към победния си път именно срещу закъсалия Суонзи.

Холандеца Нейтън Аке е напълно възстановен и със сигурност ще го видим в игра, като ще бъде изваден заместващия го Хосе Холебас. С контузии остават само Жоел Екстранд и Томи Хобан.

След грешната стъпка през седмицата, Кике Санчес Флорес несъмнено ще промени тактиката. Икечи Аня ще поведе атаката, подпомаган от Валон Бехрами и Етиен Капу, а в отбраната ще се заложи на завърналия се Нейтън Аке и Крейг Каткарт, който бе оставен на скамейката в сряда.

Суонзи успяха да победят само веднъж за последните 11 мача от Висшата лига и едва ли ще успеят да постигнат нова победа точно срещу Уотфорд.

Прогноза Суонзи – Уотфорд: Х2 @ 1,65 коефициент

Начало: 18 януари 2016г., 22:00 часа, стадион Либерти, Суонзи

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet