Прогнози и анализи за Лига Европа 19 юли

Ще направим бърз преход през някои от най-вълнуващите мачове в турнира Лига Европа. В четвъртък ще се изиграят реваншите от първия предварителен кръг, които ще определят двойките за следващата фаза на надпреварата. Предстоят над 40 събития, като всички те са налични в букмейкърите Efbet и Winbet. Сформирахме няколко прави колонки, спрямо различни стратегии и методи за залагане.

На първо място ще отразим вероятните единици, получили по-нисък коефициент. Комбинация от победи за Жалгирис, АИК, Партизан и Копенхаген оформят множествен залог с коефициент 2,54 в Ефбет. Ставката не е висока, но вероятността да се окаже печеливша граничи с над 80%.

Любителите на опцията над 2.5 също имат богат избор от двубои в четвъртък. Много от отборите залагат на резервни състезатели, подценяват съперника или се отпускат, което води до резултатност. Висока линия на головете ще има в домакинствата на Нордселанд, Тренчин и Копенхаген, както и при гостуването на Рудар Велене в Сан Марино.

Попадения в двете врати може да се търсят на мачовете Динамо Тбилиси – Дунайска Стреда, Прогрес Нидеркорн – Габала и Номе Калю – Стярнан. Двубои, противопоставящи равностойни отбори, които имат висок процент на реализирани голове през сезона.

Завършваме с акумулатор, съставен от прогнози за под 2.5 гола. Тази опция се оказва успешна, когато се прилага за предрешени сблъсъци или за двубои, в които развръзката тепърва предстои. Най-удачни опции от тиража са срещите между Славия – Илвес Тампере, Титоград – Б36 Торсхавн и Заря – Гурник Забже. Коефициентът на този акумулатор е 5,75, което предразполага залог с по-нисък процент от наличната банка.

В подобни дни е истинско удоволствие да се съставят футболни залози, тъй като изборът е голям и всеки може да се довери на собствения си усет. Използвайте Ефбет, за да получавате най-високите коефициенти и най-многобройните пазари за игра. 

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleКомбо залог от Шампионска лига, мачовете в сряда – 18 юли 2018
Next articleПрогноза и анализ за Славия – Илвес Тампере
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!