Анализи и прогнози за предстоящите мачове от Световното днес

Полша – Сенегал
Световно първенство
Начало: 18:00
Прогноза: X2 (Двоен Шанс)
Коефициент: 1.61 в Bet365*

Полша отвя конкуренцията в групата си и свърши на върха с чувствителен аванс от пет пункта. „Дружината“ ще е с много по-сериозен отпор на финалите на Мондиала, тъй като попадна в една от най-тежките групи. Излизането от нея само по себе си ще е респектиращо постижение, срещу което поне на пръв прочит стои една голяма въпросителна. Поляците бяха убедителни и в контролите преди да заминат за Русия, но броени дни след това всичко за тях ще изглежда по коренно различен начин. Излизайки за първата си официална битка, те ще изпитат известна несигурност в действията си, която може да им коства прекалено много. Сенегал излиза, за да брани честта на цял един континент след като всички останали четири представителя на Африка изпитаха неприятния вкус на провала. Подобно нещо няма да се случи поне тук и поне сега. „Лъвовете на Теранга“ ще са на топ ниво и ще вземат точка или три, с което ще поставят и успешен старт на похода си в Русия.

Русия – Египет
Световно първенство
Начало: 21:00
Прогноза: X2 (Двоен Шанс)
Коефициент: 1.75 в Bet365*

Руснаците стигнаха до един нереално лесен триумф в откриващия сблъсък на Мондиала – с 5:0 срещу Саудитска арабия. Получилият се резултат ги изстреля на седмото небе и до известна степен с право, но те ще са забравили, че класирането все още е далеч. Макар на практика да излизат точно за него в сблъсъка с Египет, тъй като записването на втори триумф ще е равносилно на същото, те ще имат известни колебания. Имайки насреща и подобаваща съпротива, каквато този път ще бъде оказана за разлика отпреди 5 дни, изявите им ще са съпроводени от много повече брак. Египет е в зоната на тоталния оптимизъм, имайки обратно в редиците си Мо Салах. Той ще преобрази своите сънародници и няма да е изключено дори да ги върне в битката за класирането с пълна сила. Това ще се случи ако ги изведе до пълния комплект от точки. „Фараоните“ няма да са просто фигуранти, а с играта си ще стигнат до една от големите изненади на Световното и то точно срещу домакина.

Колумбия – Япония
Световно първенство
Начало: 15:00
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70 в Bet365*

Колумбийците дават старт на похода си в Русия със сблъсък с добре познат съперник, какъвто е Япония. Никога до този миг „самураите“ не са вкусвали от победата в това противопоставяне, като имат едва две равенства, а в останалите два случая неизменно губят. Начинът, по който момчетата на Пекерман, ги размазаха през 2014-а, все още ехти в съзнанието им. Това ще е поредният фактор, който ще им повлияе, след скандалната треньорска смяна, а в добавка към това има и още няколко, които са твърдо в ущърб на азиатците. Макар техните шансове за стигане до добър резултат в откриващата среща да са считани за никак нелоши, разликата в качествата спрямо тези на колумбийците, бързо ще излезе на дневен план и няма да им позволи да останат в играта за дълго време. В пълен синхрон с изявите си на последното първенство на света, Колумбия ще погледне към преодоляване на груовата фаза, а трите точки на старта ще са добра основа за това.

Вземи до 100 лв бонус от bet365!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициентите са валидни към 08:00 ч. на 19.06.18 и подлежи на промяна

ВАЖНО: Bet365 предлага всички страхотни пазари от Световното първенство по футбол! Мачовете са достъпни за залози в сайта на букмейкъра, включително на живо! Залагайте през мобилен или таблет с Bet365 Навсякъде! Важат правила и условия на Bet365. Вижте всички залози за Световното по футбол СЕГА!

Сподели

Последни публикации

🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 Футболни Прогнози – 7dniprognozi.com. Всички права запазени.