Рейнджърс и Мидтиланд сътвориха прекрасно футболно шоу още в мача в четвъртък вечер. Тогава „рейнджърите“ се наложиха с 4:2 във визитата си и по този начин на практика си гарантираха класирането за следващия кръг на надпреварата.

Получилият се резултат е такъв, при който датчаните следва да вкарат минимум три гола в реванша, за да имат каквито и да било шансове да се озоват в следващата фаза на надпреварата.

Дотук през сезона в датския елит Мидтиланд записа 4 победи от 4 мача и даде категорична заявка за това, че ще се бори за титлата през сезона. Рейнджърс са в супер серия като продължават с прекрасните си изяви в рамките на последните си над 15 двубоя, вкл. с контролите, те загубиха само веднъж – в последния кръг на миналия сезон, който нямаше и никакво значение за развитието на сезона им.

При Джерард Рейнджърс играе все по-разкрепостен футбол и въпреки това, че се наложи с 4:2 в първия двубой, няма да предприеме някакъв по-различен начин на игра и за реванша, Шотландският тим отново ще играе безкрайно зрелищен футбол – ще се разпише и въпреки това за пореден път ще инкасира гол, като прогнозата за Гол/Гол с 1.75 коефициент ще се превърне в печеливша.

Прогноза: Гол/Гол @ 1.75 коефициент

FT: 3:1 (печели)