РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Славия Прага имаше огромен късмет при жребия като е много близо до това по най-лесния възможен начин да си проправи път до участие в групите на „ШЛ“.

Поради отличния си коефициент (най-вече този на страната) тимът стартира участието си в надпреварата директно от последното стъпало, а вариантите за съперник пред него бяха най-различни, като в това число имаше и редица много класни от Клуж. В края на краищата чехите бяха покрити от късмета и попаднаха на този толкова удобен опонент, който още с изтеглянето на жребия беше определян за почти сигурен отпадащ.

Цялата тази ситуация, а и победата с 1:0 за Славия Прага насред Румъния отпреди седмица, ще направят така, че момчетата на Трпишовски да станат жертва на сериозно разконцентриране в редиците си, да се пропукат и собственоръчно да върнат своя опонент в голямата игра.

Интригата около крайният победител от това противопоставяне въобще не е завършена, въпреки че преди началото на реванша, световните букита дават коефициенти от 7.50-8.00 за класиране на румънците, възможността пред тях е налице и в никакъв случай не е чак толкова малка.

Много трудно отстранилият Селтик в миналата фаза тим ще се даде без битка, че даже и на „Синобо Стейдиъм“. Славия Прага продължава да е без загуба от началото на сезона, като натрупа редица прекрасни резултати на местно равнище, но най-накрая ще получи подобаващ отпор и не е изключено да допусне първа такава в хода на сезона.

Прогноза: 2 (+1.5АХ) @ 1.50