Статистически футболни прогнози

Представяме Ви статистически футболни прогнози за срещите от деня, както и за предстоящите мачове утре. Всички футболни прогнози поместени в тази секция са чисто статистически, изчислени въз основа на математически анализ и информация от предходни срещи между съответните отбори. Информацията можете успешно да прилагате за осъществяване както на онлайн залози, така и когато искате да играете в офлайн букмейкъра еврофутбол.  Еврофутбол прогнози са доста търсена информация, защото напоследък дори този букмейкър сериозно завиши коефициентите, предлагани за спортни събития – най-вече за футбол. Използвайки предоставената от нас информация и анализ, можете лесно да подберете права колонка за залог в Еврофутбол, както и да играете сингъли. Футболните прогнози в тази секция може да са ви изкючително полезни и да Ви насочат към избора на даден знак, като предварително са изчислени вероятностите, даден знак да се случи.

Прогнозата за всеки един мач можете да видите като знак, веднага след процентното съотношение за вероятностите след срещата. Важно е да знаете, че не се предлагат прогнози за абсолютно всички мачове, а за тези, където вероятността да се случи даденият изход от срещата е най-голям. Ако натиснете на дадена среща, ще видите и сравнителен анализ между двата отбора. За да видите актуалните прогнози, натиснете на бутон ALL за всички прогнози, на бутон TODAY за прогнозите днес, или бутон TOMORROW за да видите футболните прогнози за утре. Най-актуални са прогнозите няколко часа преди началото на двубоя, затова препоръчваме ако ще играете в събота или неделя, да започнете да преглеждате прогнозите едва след 12:00 часа на обяд, като използвате единствено бутона „TODAY“ в таблицата. Ако нямате време да пускате своите фишове във пунктовете на Еврофутбол, можете лесно да се регистрирате в препоръчани от нас букмейкъри и да играете дори с първоначален бонус. Можете да си отворите нова сметка в букмейкъра Efbet оттук, който реално е онлайн версията на Еврофутбол, като ще можете да се възползвате и от 100 лева кеш бонус! Втория предложен от нас букмейкър е Betfair. Бетфеър от близо година и половина взе лиценз за предоставяне на спортни залози и борса на територията на Република България. В Betfair можете да се регистрирате оттук и стартирате с 30 евро бонус като нови клиенти. Третото предложение е да се регистрирате в Sportingbet. Спортингбет е букмейкър с близо 20 годишна история и ще ви предложи 100 лева кеш бонус при регистрация на нова сметка. В Sportingbet можете да се регистрирате директно оттук. В общи линии с три регистрации ще имате на разположение точно 200 лева кеш бонус и 30 евро!

Преминете към статистическите футболни прогнози (бутон Today показва прогнозите за днес, бутон Tomorrow показва прогнозите за утре):

Прочетете за онлайн букмейкърите и предлаганите бонуси в нашия сайт, като използвате търсачката горе вдясно.