Уест Бромич – Фулъм 01-01-2013

Прогноза Уест Бромич – Фулъм

Уест Бромич - ФулъмПървия мач от първия кръг от Висшата лига в Англия през новата 2013 година изправя отборите на Уест Бромич и Фулъм. Двата тима ще се изправят един срещу друг на 01 януари 2013 година, в 14:45 часа, на стадион Дъ Хоуторнс с капацитет от над 26ооо души.

Уест Бромич бяха спрени в последния кръг от Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд, но това бе съвсем очаквано от Стив Кларк. Въпреки загубата, Уест Бромич продължават да остават в битката за Топ 6, заемайки седма позиция с актив от 33 точки, като отбора по победи се нарежда на пето място в лигата. Срещу Фулъм Стив Кларк излиза отново без проблемните Мулумбо, Олсон, Попов и Якоб, но футболистите не липсват от скоро, така че липсата им няма да се отрази на играта на „дроздовете“. Ако играят така, както играха срещу Юнайтед през второто полувреме Уест Бромич със сигурност няма да имат никакви проблеми с гостуващия Фулъм, тъй като видяхме как могат да играят, когато са притиснати към ъгъла. Все пак имаха сериозни пропуски в нападението, но дали респекта от това, че играят на Олд Трафорд е допринесъл за това – ще разберем много скоро срещу Фулъм!

Kризата във Фулъм сериозно се задълбочава, като не се забелязва нищо положително в отбора. Отново пропуснаха победата, този път срещу Суонзи като домакини в мач, в който нямаха никакъв шанс за победа. Като гости пък имат само една победа в актива си, което сериозно накланя везните към Уест Бромич. Мартин Йол продължава да има различни проблеми с отбора си, като освен, че не се разбира добре с Димитър Бербатов, някой важни играчи ще пропуснат срещата поради различни оплаквания и травми. Това са Дейвис, Дъф, Петрич и Диара. Димитър Бербатов определено е във форма тази седмица, като дори срещу Суонзи вкара гол, но същия бе отменен. Общо взето напоследък каквото и да опитват Фулъм, често са разкривани още в самия зародиш на атаката и головете им, до голяма степен са плод на чист късмет. Истината е, че опитват, наистина се мъчат да постигнат нещо, но на този момент трудно ще се доберат до трите точки.

Уест Бромич пропуснаха три точки след поражението им от Юнайтед, така че сега като домакини няма как да се оставят на Фулъм.

Уест Бромич – Фулъм: Прогноза П/П Уест Бромич 2,60 коеф. в Efbet