Анди Родик – Стив Дарсис (22.08.12)

Тенис прогнозиАнди Родик излиза днес от 19:30 часа българско време срещу белгиеца Стив Дарси в мач от трети кръг на тенис турнира в Северна Каролина.

Анди Родик е фаворит за спечелването на срещата, като коефициента определен за него варира от 1,30 до 1,35, а за победа на Стив Дарси се приемат залози при коефициенти над 3,00.

Анди Родик и Стив Дарси завършиха 2-0 в полза на американеца в предишен мач по-между им. Като цяло Родик е с доста по-добри показатели от Дарси и разликата в точките между двамата е почти три пъти.

Предния кръг не бе лесен за Анди Родик, където за съперник му се падна Марди Фиш, с когото играха доста време и победата на Родик дойде и двата пъти след оспорвано 7-6.

Двата тенисиста са се срещали досега само два пъти, в който Анди Родик побеждава. Играли са и на трева и на твърда настилка, така че за Родик няма да е проблем отново да продължи безпрепятствено участието си.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФутболни прогнози за днес (22.08.2012)
Next articleСтартира игра с прогнози за Висшата лига
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!