Анди Родик – Стив Дарсис (22.08.12)

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Тенис прогнозиАнди Родик излиза днес от 19:30 часа българско време срещу белгиеца Стив Дарси в мач от трети кръг на тенис турнира в Северна Каролина.

Анди Родик е фаворит за спечелването на срещата, като коефициента определен за него варира от 1,30 до 1,35, а за победа на Стив Дарси се приемат залози при коефициенти над 3,00.

Анди Родик и Стив Дарси завършиха 2-0 в полза на американеца в предишен мач по-между им. Като цяло Родик е с доста по-добри показатели от Дарси и разликата в точките между двамата е почти три пъти.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Предния кръг не бе лесен за Анди Родик, където за съперник му се падна Марди Фиш, с когото играха доста време и победата на Родик дойде и двата пъти след оспорвано 7-6.

Двата тенисиста са се срещали досега само два пъти, в който Анди Родик побеждава. Играли са и на трева и на твърда настилка, така че за Родик няма да е проблем отново да продължи безпрепятствено участието си.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet