Бизнесмени от Макао ограбиха печалбите в Лондон $100К

Betfair PokerТрима от най-изявените азиатски бизнесмени и фенове на покера успяха да си тръгнат с 1,9 милиона лири от турнира в британската столица с бай-ин от 100 хиляди долара.

Китайските бизнесмени Ричард Йънг, Поул Фуа и Уинфред Йо, които са добре познати на покер сцената от игрите в Макао се класираха на първите три места в престижния турнир по Тексас Холдем покер в Лондон и прибраха обратно към Китай съществена част наградния фонд.

Това е голяма финансова инжекция за азиатската покер индустрия и в частност Макао, където според последната информация в онлайн медиите в момента се подвизава и едно от големите имена в съвременния покер Том Дуон.

Смята се, че той е взел сериозно участие в „Шенгзун” и по специално 12-макс покер игрите, срещу едни от най-големите любители на високите залози в Китай.

Междувременно, Дуон, който е бивш играч от отбора на „Фул Тилт Покер”(ФТП), разкри чрез социалната мрежа за споделяне „Twiiter”, че вярва в по-голяма част от казаното от двамата собственици на един от най-големите сайтове за онлайн покер, който бе затворен заради измами в особено големи размери.

Дуон заяви в последните покер видео новини от Китай:

„Току що гледах последното шоу ‘Дъ Ледърър Файлс’ и вярвам, че по-голямата част от това, което казаха собствениците на ФТП е вярно.”

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНордселанд – Челси | 02.10.2012
Next articleБоери – Знаех, че ще спечеля голям турнир рано или късно
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!