Betfair PokerТрима от най-изявените азиатски бизнесмени и фенове на покера успяха да си тръгнат с 1,9 милиона лири от турнира в британската столица с бай-ин от 100 хиляди долара.

Китайските бизнесмени Ричард Йънг, Поул Фуа и Уинфред Йо, които са добре познати на покер сцената от игрите в Макао се класираха на първите три места в престижния турнир по Тексас Холдем покер в Лондон и прибраха обратно към Китай съществена част наградния фонд.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Това е голяма финансова инжекция за азиатската покер индустрия и в частност Макао, където според последната информация в онлайн медиите в момента се подвизава и едно от големите имена в съвременния покер Том Дуон.

Смята се, че той е взел сериозно участие в „Шенгзун” и по специално 12-макс покер игрите, срещу едни от най-големите любители на високите залози в Китай.

Междувременно, Дуон, който е бивш играч от отбора на „Фул Тилт Покер”(ФТП), разкри чрез социалната мрежа за споделяне „Twiiter”, че вярва в по-голяма част от казаното от двамата собственици на един от най-големите сайтове за онлайн покер, който бе затворен заради измами в особено големи размери.

Дуон заяви в последните покер видео новини от Китай:

„Току що гледах последното шоу ‘Дъ Ледърър Файлс’ и вярвам, че по-голямата част от това, което казаха собствениците на ФТП е вярно.”