Робъл, Зелбст и Кагава достигнаха финалната маса на „$100К Чалъндж”

Финалната маса на „$100К Чалъндж” покер събитието в Оуси Милиънс 2013 бе определена и се очертава един наистина напрегнат и зрелищен финал с някой от най-големите имена в покера.

Тобиас Райнкемайър, Игор Курганов, Дан Шак, Ванеса Зелбст, Андрю Робъл и Никълъс Хайнекер са големите финалисти в събитието с входна такса от 100 хиляди долара, които ще спорят за голямата награда от 1 милион долара на престижния покер турнир.

Благодарение на рядко-срещаната двойна елиминация в подобни събития на финалната маса ще има само седем играчи, вместо обичайните осем. Руснакът Курганов успя да елиминира Крис Лий и азиатския бизнесмен Вилфред Ю с една ръка.

Тазгодишната надпревара събра 22-ма желаещи да участват, което генерира и награден фонд от 1,9 милиона австралийски долара, но само първите четирима ще могат да си тръгнат с парична награда.

Някои от големите имена в покера с големи залози като Джейсън Мерсиер, Гус Хансен, Сам Трикет, Тони Блуум и Патрик Антониус също взеха участие, но не успяха да стигнат до финалната маса.

Изненадващо миналогодишният шампион в турнира Дан Смит реши да заложи на спокойствието , вместо да участва. Антониус пък от своя страна се регистрира за участие в последния момент и след само 20 минути игра бе елиминиран от Дан Шак.

Ето го и подреждането преди големия финал:

1. Маса Кагава – 695,000

2. Игор Курганов – 563,000

3. Дан Шак – 435,000

4. Тобиас Райнкемайър – 160,000

5. Ванеса Зелбст – 136,000

6. Андрю Робъл – 129,000

7. Никълъс Хайнекер – 85,000

Очаквайте още актуални покер новини и промоции на спорт в САЩ.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleМатусол елиминира Хелмут в епичния „NBC Хедсъп” финал
Next articleСъндърланд – Арсенал | Англия Висша Лига
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!