Секстън успя да вземе своя дял от „Big One”

The Big One
The Big One, снимка homeofpoker.ru

Един от най-великите покер посланици в историята на играта Майкъл Секстън успя да вземе своя дял от най-големият турнир в историята на покера „Big One”.

Макар Секстън да се нареди на девето място, той успя да прибере 1,1 милиона долара от наградния фонд. За него обаче остава разочарованието, че няма да може да седне на финалната маса на най-зрелищния покер турнир в историята.

По-повод на своето участие той заяви в последните спортни новини, отразяващи грандиозното събитие:

„По време на почивката за вечеря аз изоставах по брой чипове и затова трябваше да пришпоря малко картите. Така заложих всичко за да успея да се наредя сред последните девет и би трябвало да съм доволен от своето постижение.”

„Веднъж обаче щом стигнеш до тази фаза на турнира винаги искаш да продължиш напред.”

„Наистина ми се иска да бях успял да се класирам за финала, който ще бъде излъчван по телевизията и да пробвам късмета си да спечеля първата награда, възлизаща на 18 милиона долара.”

„Смятам, че щеше да е добре, както за мен, така и за покера, ако бях продължил напред, но очевидно не ми е било писано.”

За разлика от Секстън, който заложи на отдих в един от Хотелите на Лас Вегас, на финалната маса ще имат щастието да седнат, следните покер играчи:

1. Антонио Есфандиари – 39,925,000

2. Сам Трикет – 37,000,000

3. Гай Либерте – 21,700,000

4. Барйън Раст – 11,350,000

5. Фил Хелмут – 10,925,000

6. Дейвид Айнхорн – 8,375,000

7. Ричър Йънг – 7,475,000

8. Боби Болдуин – 7,150,000

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleБългария – Германия (КР 3-1)
Next articleAнди Мъри – Джо-Вилфрид Цонга
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!