Кевин Андерсън – Адриан Манарино
Прогноза: 2 (+7.5 гейма) @ 1.66 в efbet

Един от най-ранните сблъсъци на Аустрелиън Оупън ще е точно този между Кевин Андерсън и Адриан Манарино.

Огромните различия във всяко едно отношение помежду им увеличават още повече интереса към противопоставянет. Андерсън изнесе много силна 2018-а като направи истински фурор на Уимбълдън и в никакъв случай не е случайно това, че към старта на първия за новата година турнир от шлема е неотлъчна част от голямата десетка. Рано-рано южноафриканецът спечели първата си титла за годината след като триумфира в Пуне, побеждавайки Иво Карлович на финала в една епична трисетова битка с три тайбрека. 4 дни по-късно Кевин взе участие в демонстративния турнир Кууйонг в Австралия където загуби от Марин Чилич в поредна трисетова среща. Въпреки това южноафриканецът е в добра серия и е готов да засипе със силни сервиси всеки един от следващите си съперници.

Манарино е на другия край по отношение на стил на игра като разчита страшно много на дългите разигравания. Той има безкрайно много двубои зад гърба си и ще направи така, че Андерсън да влиза в много подобни размения, от които трудно може да излезе печеливш. Няма никакъв спор, че големият фаворит за крайната победа е точно Кевин Андерсън, но този хендикап от 7.5 гейма за Манарино е супер опция. С всичките си качества, той ще бъде много равностоен и на моменти даже ще превъзхожда Андерсън, като ще спечели този хендикап, а по-големият риск и с по-голям коефициент е той да спечели минимум сет, за което ставките вървят около 2.20.

Кристофър Юбанкс – Николоз Басилашвили
Прогноза: 2 @ 1.30 в efbet

Американецът Кристофър Юбанкс прави истински фурор в Австралия като вече взе скалпа на трима съперника, за да стигне до основната схема. И в това отношение той имаше известен късмет като имаше от другата страна на корта само един по-класен тенисист в лицето на младата канадска надежда Аужер-Оясим, който в близките години ще впечатлява все повече. И въпреки това Юбанкс се наложи в спора си с него в два сета, а в последвалия се справи с испанеца Педро Мартинес в същия формат. Още в първия квалификационен кръг той имаше известни затруднения като това се оказа и най-голямото предизвикателство и въпреки това спечели в три сета срещу Муте.

Николоз Басиашвили продължава да е сред най-бързо прогресиращите тенисисти в света. Той влезе в елита след края на миналия сезон когато се оказа на 20-то място в света. Продължи с топ-изявите си и през новата година след като вече взе участие в Доха където се справи с Рамос и Рубльов преди да отпадне от Джокович, срещу който игра като равен с равен и въпреки това загуби в три сета. Дотук Басилашвили няма нито един спор с Юбанкс, но при всички положения ще се чувства много добре на корта срещу него. Неведнъж грузинецът е играл срещу съперници, чието основно оръжие е сервисът (точно какъвто е случаят с Юбанкс). Американецът все по-често ще пропуска първия си сервис, а Басилашвили ще е истински хегемон на корта. Коефициентите за чиста негова победа в три сета са много по-големи като все още варират около 2.55 и въпреки това грузинецът като нищо ще стигне точно до такава развръзка в своя полза.

Миомир Кецманович – Фернандо Вердаско
Прогноза: 1 (+2.5 сета) @ 1.35 в efbet

Сърбинът Миомир Кецманович е една от най-големите надежди на страната. Той има много сериозни качества, които тепърва ще демонстрира и на топ ниво. Все още 19-годишен той излиза в един от най-големите двубои в кариерата си – на Аустрелиън Оупън срещу съперник, който е врял и кипял в играта. Кецманович тръгна от квалификациите и се справи последователно с Кинзи, Ханвиер и Монтейро. Той откри годината по възможно най-добрия начин като направи така, че да пренесе силните си изяви от последните дни на 2018-а в настоящата, вземайки участие в Бризбейн. Сърбинът се справи последователно с Барнс, Даниел и Майер преди да отстъпи на Раонич. Видя се, че той изнемогва срещу съперник с толкова силен сервис в лицето на първата ракета на Канада, но Вердаско със сигурност не влиза в тази графа.

Испанецът обича да разиграва страшно много и нерядко губи присъствие на корта, като точно в тези мигове Кецманович ще нанесе своя удар и няма да е пресилено даже да се бори за победата. Сърбинът ще се настанява все по-сериозно на голямата сцена в близките години и използвайки разнообразния си начин на игра ще изгрее още на Аустрелиън Оупън. Вердаско ще срещне много затруднения срещу него, а този коефициент, който се дава за това просто Кецманович да спечели сет е изумителен.

Направете своя заложен фиш с приблизително 3.00 коефициент в efbet или Efbet + 100 лв. бонус за Нови Клиенти!