Аякс – Байерн Мюнхен излизат един срещу друг в мач от Група Е на турнира Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе във сряда (12 декември) от 22:05 часа българско време и е последен от груповата фаза. Двата отбора са окупирали първите две места и със сигурност ще продължат към фазата на директните елиминации. Аякс заемат втора позиция с актив от 11 точки, а „баварците“ са първи с 13 спечелени точки.

Коефициента за успех на Аякс в efbet е 3.80. С 3.80 се оценява равенството между двата отбора, а за победа на Байерн Мюнхен можете да залагате на 2.00 коефициент. Вижте как можете да гледате мача на живо тук.

Аякс – Байерн Мюнхен Един срещу Друг

Очаква ни оспорван двубой, за което красноречиво говорят коефициентите. Аякс вече спечели точка от Байерн насред Алианц Арена, и е напълно възможно в този мач да се случи същото. Аякс и Байерн Мюнхен се срещнаха за последно отново в Шампионска Лига, сезон 2004/2005, когато в Холандия отборите завършват наравно, но Байерн Мюнхен е категоричен у дома с 4-0.

Аякс се намира в отлична форма у дома, за което говорят и резултатите в последните шест мача тук – шест победи, пет от които на нула! В същото време Байерн Мюнхен има един пропуск при последните шест визити, но впечатление прави, че „немския колос“ не е така категоричен при победите си, а отделно на това запази „суха“ мрежата си само в един мач за този период.

Аякс – Байерн Мюнхен Прогнози

Всички медии алармират, че крилото на гостите Ариен Робен няма да може да вземе участие в този мач. Робен отпадна от групата, след като получи травма в бедрото, която  ще го остави аут поне още седмица. Байерн Мюнхен е с преднина от две точки, което значи, че дори равенството ги урежда като краен резултат!

7dniprognozi.com прогнозира : най-сигурния залог за този мач е Двоен Шанс – Байерн Мюнхен или Равен!

Турнира Шампионска Лига е подкрепен от Nissan и Heineken.

Не пропускайте нито един мач от Шампионска лига с нашите Футболни Прогнози и със залози в efbet. Информирайте се за всичко случващо се в Шампионска Лига от нашия сайт и нашата Фейсбук страница!

Внимавайте и знайте, че макар и сигурни, нашите футболни прогнози не гарантират печалби на всяка цена! Залагайте винаги отговорно и рискувайте толкова средства, колкото можете да си позволите да загубите!

Прегледайте актуалните залози на спорт от efbet.