Срещата Барселона – Тотнъм от Група B на турнира Шампионска Лига ще се изиграе във вторник (11 декември) от 22:05 часа българско време и е последна от груповата фаза. Барселона е едноличен лидер в групата и няма за какво да играе в тази среща, докато Тотнъм ще трябва да спечели този мач, тъй като е с равен брой точки с третия в класирането Интер.

За успех на Барселона коефициента е 2.05. С 4.00 се оценява равенството в този мач, а за евентуална победа на Тотнъм можете да залагате на 3.10 коефициент. Вижте как можете да гледате мача на живо тук.

Важно: посочените коефициенти са валидни към момента на публикуване на статията и подлежат на промяна към настоящия момент. За да разберете точната ставка по-всяко време посетете сайта на efbet.

Барселона – Тотнъм Един срещу Друг

Барселона и Тотнъм играят зрелищни мачове един срещу друг. В два от последните три мача по-между им паднаха цели 10 гола в редовното време. Тотнъм няма успех над Барселона, като най-много „шпорите“ са стигали до равенство 1-1 през 2009 година.

Двубоя ще е труден за гостите, които изпуснаха своя шанс като домакини срещу „каталунците“. Английския тим остава без един от основните си защитници в лицето на  Кийрън Трипиър. Бранителя беше извън терените над месец, завърна се при победата на отбора му над Саутхямптън, но не изкара цял мач и бе сменен принудително поради контузия в слабините. В Барса нямат проблеми и влизат с приповдигнато настроение в този мач, а нищо чудно да не оставят нищо на Тотнъм!

Барселона – Тотнъм Залози

Барселона поднесе буквално „учебна лекция“ на Еспаньол през уикенда и ще играят без напрежение. Възможно е Валверде да не използва в оптимален вариант наличният си състав, а да запази свежи някой от титулярите за следващите мачове от Ла Лига. С какъв състав ще играят „каталунците“ обаче ще разберем едва преди началото на тази среща.

7dniprognozi.com : резултатните мачове между Барселона и Тотнъм може би няма да продължат в тази среща. Под 3,5 гола се предлага на добър коефициент, а за по-рисковите играчи е налице и опцията Под 2,5 гола!

Турнира Шампионска Лига е подкрепен от Nissan и Heineken.

Не пропускайте нито един мач от Шампионска лига с нашите Футболни Прогнози и със залози в efbet. Информирайте се за всичко случващо се в Шампионска Лига от нашия сайт и нашата Фейсбук страница!

Внимавайте и знайте, че макар и сигурни, нашите футболни прогнози не гарантират печалби на всяка цена! Залагайте винаги отговорно и рискувайте толкова средства, колкото можете да си позволите да загубите!

Прегледайте актуалните залози на спорт от efbet.