10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Норич 09 авг 2019 Прогноза

ЛИВЪРПУЛ СРЕЩУ НОРИЧ
Висша лига, Англия
Начало: Петък, 09 авг 2019
Час: 22:00 (UTC +3)
Стадион: Анфийлд, Ливърпул

Ливърпул и Норич ще премерят сили в среща от първия кръг на Висшата лига. Двубоя в петък вечер може да проследите на живо директно в ефира на телевизия Diema Sport 2, както и да разберете актуалните възможности за лайвстрийминг на срещата от тук.

Ливърпул финишираха на второ място, с което титлата им се изплъзва вече 29 години, и всъщност мърсисайдци все още не са завършвали на върха на таблицата откакто първенството в Англия носи името „Висша Лига“. В крайна сметка отбора се представи изключително добре, допускайки само една загуба, загуба от шампиона Сити, а Мохамед Салах и Мане спечелиха приза за голмайстори на лигата.

Норич от друга страна спечели директна промоция, но още първото им предизвикателство се оказва доста тежка задача. „Канарчетата“ не са новаци във Висшата лига, като последното им участие бе преди 3 години. През лятото отбора изигра няколко контроли, като и в тях запази стила си на игра – открит и атакуващ футбол.

Ливърпул също записа участие наскоро, когато се изправи срещу основния си съперник в първенството – Ман Сити, само че в мач от „Къмюнити Шийлд“, който „червените“ загубиха след дузпи, но демонстрираха изключително високо ниво на игра.

Срещу Норич, Клоп изобщо няма да пести сили. Гостите имат ясно изразени проблеми в защита, които ще им изиграят лоша шега срещу отбор като Ливърпул. Феновете на Висшата лига добре помнят сблъсъците между Пуул и Норич през годините, които често се превръщат в голеади. Само за справка, „червените“ вкараха на „канарчетата“ по над 4 гола в 4 от последните 6 мача, а в петък резултата няма да е по-различен.

Нашата прогноза е Над 3,5 гола в мача, или дори Над 4,5 гола! И двете възможности могат да се комбинират с Betano builder като се прибави и победа за домакините!

Заложи директно в Betano (+ бонус)

*Ливърпул няма загуба от този съперник в последните 12 мача по-между им, а на Анфийлд „червените“ са в серия от 40 мача без загуба!!!

FT: 4:1 (позната)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации