13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Алжир – Кения 23/06 (КАН)

Тимът на Алжир, който е един от най-бързо прогресиращите на целия континент, поглежда към една надпревара, в която е считан за един от най-силните участници.

Алжирците имат страшно много умели футболисти в състава си, които освен това играят от дълги години заедно и след като взеха участие в няколко поредни много големи футболни надпревари, сякаш настъпва моментът, в който да поставят черешката на върха на тортата.

Безспорно над всички, когато става за техния отбор, е Рияд Марес. Една от големите звезди на Манчестър Сити ще е неотлъчна част от всеки един успех на тима през следващите дни.

Алжирците влизат в надпреварата с много големи амбиции, а още на старта ще имат един сравнително лек съперник, какъвто е тимът на Кения. Той е много противоречив, тъй като има футболисти от най-различен калибър в редиците си.

Смехотворното тук е, че един до друг играят доскорошен футболист на Славия – в лицето на крайния бранител Омар Абуд (Хамис) и един от утвърдените полузащитници в английския Тотнъм – Виктор Уаняма.

Определено Уаняма ще е най-важният в редиците на кенийците и въпреки това той ще се окаже неспособен да се справи с изобилието от топ футболисти в противниковия състав. Алжир ще е безупречен на старта и ще открие участието си в надпреварата победоносно.

Гледайте футбол безплатно и онлайн директно от линка!

Прогноза: 1 @ 1.50 Betano

FT: 2-0 (позната)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации