6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Д.Р. Конго – Уганда 22/06 (КАН)

Конгоанците (от демократичната република) вече са един от любимите тимове на феновете на футбола не само в Африка, а и в целия свят.

Те внесоха огромен колорит с присъствието си на последния голям футболен форум на континента като тогава направиха и редица силни представяния.

Натрупаният опит при всички положения ги поставя в прекрасна позиция за това най-накрая да погледнат към още по-големи успехи и събирането на погледите върху себе си.

По своята същност те са много чудат тим, тъй като определено разполагат с много добри умения, но нямат футболист, който сам да прави разликата.

Без да имат голяма звезда, която ярко да се откроява, те ще са готови за потeглянето към фазата на директните елиминации и въпреки, че все пак ще получат известен отпор от Уганда, който до полувремето ще бъде повече от сериозен (тъй като няма да се стигне до откриване на резултата), ще стигнат до своето в крайна сметка.

Трите точки за Д.Р. Конго тук не са в ролята на задължителни, но ако все пак бъдат спечелени по един измъчен и все толкова сладък начин, ще отворят с пълна сила вратата към преодоляване на групите толкова рано.

Гледайте футбол безплатно и онлайн директно от линка!

Прогноза: Под 2.5 @ 1.45 Betano

FT: 0-2 (печели)поз

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации