9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози троен залог от Серия А, Италия

Три обосновани футболни прогнози от предстоящите мачове от Серия А днес

21:30 часа, Ювентус – Аталанта
Прогноза: над 2.5 @ 1.75 efbet

Голямото зрелище в предпоследния кръг от Серия А е точно между Ювентус и Аталанта. „Старата госпожа“ вече взе своето и изпраща един силен, но в същото време и разочароващ сезон след като изненадващо отпадна от Аякс на 1/4-финалите в „Шампионска лига“, а няколко месеца по-рано преклони глава и пред Аталанта в турнира за купата на Италия. Така този блестящ тим на Макс Алегри завършва кампанията само с един трофей на сметката си.

От няколко седмици насам, след като си я подпечата, той излиза с много голяма част от резервните си футболисти и напълно обяснимо резултатите му се влошиха. Вече в 3 поредни двубоя няма записана победа, а това е нещо много нетипично за него откакто Алегри застана начело.

По-изненадващото е, че нито един от тези случаи не завърши с над 2.5 гола, така че е време тази серия да бъде променена. Аталанта ще разгърне за сетен път блестящия си футбол в предни позиции и ще намери път към вратата на „старата госпожа“. Коефициентите за такава развръзка са повече от добри, а в часовете преди първия съдийски сигнал прогнозираме, че ще паднат още, така че просто следва да се използват още днес. Ювентус и Аталанта ще съберат погледите с безкрайно зрелищния футбол и с изумително високата резултатност.

13:30 часа, Киево – Сампдория
Прогноза: под 3.5 @ 1.75 efbet

От няколко месеца насам тимът на Киево е в безнадеждна позиция, а изпадането вече е гарантирано. Той слага край на един потресаващ свой престой на най-високо ниво в страната, който със сигурност при никакви обстоятелства няма да иска да си спомни. За това домакинство на Сампдория от предпоследния кръг тимът ще е без Ригони и Скелото и въпреки това не се очаква по какъвто и да било начин да промени обичайната си схема на игра 3-4-1-2.

От няколко седмици насам Доменико Ди Карло предприе редица спорни решения като едва ли не отписа от сметките голяма част от топ-футболистите си в нападение – Емануеле Джакерини и Сержио Пелисер. Без тях отборът въобще не е толкова резултатен и това си пролича както срещу СПАЛ, така и срещу Интер. За реализирането на голове основният заподозрян е централният нападател Мариуш Щепински, който обаче се е разписан на едва 6 пъти в рамките на целия сезон, а това не е никак добро постижение.

Много трудно с това си окаяно нападаение Киево ще се замеси в сериозна размяна на голове. Сампдория ще демонстрира известно превъзходство като ще използва класата на Куалярела, но днес ще е един от дните, в които и той не е на обичайното си ниво пред гола.

19:00 часа, Милан – Фрозиноне
Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.52 efbet

Милан продължава похода си към голямото си завръщане на най-високото стъпало на евро-сцената. След вчерашната грешна стъпка и нулевото реми, което Рома записа във визитата си на Сасуоло, то „росонерите“ получават огромна възможност и просто следва да я използват по възможно най-добрия начин. С победа в домакинството си на Фрозиноне те ще изпреварят римляните като е напълно възможно да се изравнят по точки и с Аталанта – на 4-то място, с което интригата за това кой ще го заеме в края на сезона (до който остава само още един кръг) да стане по-голяма отвсякога. За да се случи това обаче Милан има нужда и от любезното съдействие на тима на Ювентус, който домакинства на Аталанта също днес.

Стигнат ли до победа в тази си визита, футболистите на „бергамаските“ едва ли не ще предрешат изхода от тази своеобразна драма още кръг преди края. Милан разполага с прекрасни футболисти, но за домакинството си на Фрозиноне няма да може да разчита на: Пакета, Калабрия, Бонавентура и Калдара. Тимът се завърна към най-добрия си футбол през последния уикенд когато измъкна всичките три точки от визитата си на Фиорентина с 1:0 и така се задържа в голямата игра.

Фрозиноне вече е изпаднал, а освен това не разполага и с необходимите качества, за да направи нещо изненадващо точно срещу Милан и точно на „Сан Сиро“.

Гледайте всички мачове от Серия А на живо, директно от екрана на своя компютър или смартфон, вижте как от тук!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации