Срещата Цървена звезда – ПСЖ от Група C на турнира Шампионска Лига ще се изиграе във вторник (11 декември) от 22:05 часа българско време и е последна от груповата фаза. Този мач ще е един от най-наблюдаваните от спортните анализатори и УЕФА, след като се появиха слухове, че първата среща между двата отбора на Парк де Пренс е била обект на „черно тото“. Ситуацията в група С изисква задължителен успех за „парижани“, тъй като всеки друг резултат е риск за отбора от изпадане.

За успех на Цървена звезда коефициента е 19.00. С 8.00 се оценява равенството в този мач, а за евентуална победа на ПСЖ можете да залагате на 1.18 коефициент. Вижте как можете да гледате мача на живо тук.

Цървена звезда – ПСЖ Един срещу Друг

Този мач ще е трети между Цървена звезда и ПСЖ, като разликата е, че за първи път „парижани“ ще гостуват на стадион „Райко Митич“. В първата среща между двата отбора през 2010 година ПСЖ губят след дузпи с 6-7, а в последния мач ПСЖ побеждават категорично у дома с 6-1.

Цървена звезда се намира във възход. Отбора спечели всяко едно от последните шест домакинства във всички турнири, включително записа успех и над Ливърпул с 2-0. В същото време многомилионната селекция на ПСЖ не се представя на ниво при последните си шест визити, спечелвайки само три от тях, а в последните два мача далеч от Парк де Пренс отбора завърши наравно срещу непретенциозни съперници като Бордо и Страсбург.

Цървена звезда – ПСЖ Прогнози

Гостите трудно ще повторят разгрома с 6-1 над Цървена звезда на „Райко Митич“. Реализиралият хеттрик в първия мач Неймар остава под въпрос, а аут със сигурност са Хесе Родригес и Колен Дагба. В състава на домакините наказан остава Ненад Кръстичич, а Ричмънд Боакие е под въпрос. За домакините този мач е без значение, но не се съмнявайте, че ще успеят да се разпишат във вратата на Буфон!

7dniprognozi.com прогнозира : изберете опцията и двата отбора да отбележат гол – ДА!

Турнира Шампионска Лига е подкрепен от Nissan и Heineken.

Не пропускайте нито един мач от Шампионска лига с нашите Футболни Прогнози и със залози в efbet. Информирайте се за всичко случващо се в Шампионска Лига от нашия сайт и нашата Фейсбук страница!

Внимавайте и знайте, че макар и сигурни, нашите футболни прогнози не гарантират печалби на всяка цена! Залагайте винаги отговорно и рискувайте толкова средства, колкото можете да си позволите да загубите!

Прегледайте актуалните залози на спорт от efbet.