19 C
Ню Йорк
събота, май 18, 2024

Buy now

Еврофутбол прогнози за подбрани срещи в неделя – 01 окт 2017

Лого на ФК НаполиФК Каляри логоНаполи – Каляри
Начало: 01 окт 2017 г., 13:30 ч.
Прогноза: 1

Наполи продължава битката за титла в Серия А с домакинство на скромния Каляри. Домакините са с пълен актив от точки след изиграните шест кръга и макар трудно да спечелиха последния си шампионатен мач срещу СПАЛ, заедно с Ювентус са единствените в лигата без загубена точка до момента. По-рано през седмицата Наполи не сгрешиха и в групите на Шампионска лига, като заличиха загубата от Шахтьор Донецк в първия мач с убедителна победа над Феейнорд у дома. В същото време Каляри отново подредиха два неуспеха в шампионата и може би вървят към трети. Докато за домакините само Милик е аут, то в лагера на Каляри с контузии са Рафаел, Лука Цепители, Леонардо Паволети и Диего Фариас.

Лого на ФК ВеронаЛого на ФК Торино, Серия АТорино – Верона
Начало: 01 окт 2017 г., 16:00 ч.
Прогноза: 1

Торино поведе една кампания без загуба докато в последния кръг не отстъпиха с 4-0 от шампиона Ювентус. Тази загуба може само да мотивира футболистите на Синиша Михайлович да се представят на ниво пред гостуващия тим на Верона. Верона очаквано заемат място в дъното на таблицата и до момента не изнененада с нищо, регистрирайки едва две точки при равенствата им със Сампдория и Кротоне. Гостите трудно ще оцелеят в елита на Серия А, а за целта ще трябва определено да се подсилят през зимния трансферан прозорец. Верона имат само един гол в сметката си, който падна в първия кръг, и оттогава насам футболистите на Фабио Пекия са в постоянно голово затишие.

Лого на ФК ФрайбургЛого на ФК ХофенхаймФрайбург – Хофенхайм
Начало: 01 окт 2017 г., 14:30 ч.
Прогноза: Над 2,5 гола

Интересна се очаква да е срещата в Бундеслигата между отборите на Фрайбург и Хофенхайм. Този мач среща два отбора заемащи позиция в различни полюси на класирането, но в същото време очакваме мача да изобилства от голове. Домакините все още не познават вкуса на победата и ще се опитат да пробият отбраната на изморения от евроучастие Хофенхайм. След 0:0 в последния кръг, футболистите на Кристиан Щрайх започват сериозно да изостават от останалите отбори и приоритет за тях е вече да започнат да печелят. Проблеми обаче не липсват в състава, като аут продължават да са Абраши, Кемпф, Гулде и Сиеро. Хофенхайм заема втора позиция в лигата, и все още няма поражение от старта на новия сезон. По-рано през седмицата Хофе имаха тежко гостуване на Лудогорец и допуснаха пълен обрат, което малко или много ще внесе известна доза смущение сред футболистите на Юлиан Нагелсман, а освен това и те няма да са в оптимален състав. Efbet с бонус до 100 лева за България

Лого на футболен клуб Реал МадридЛого на ФК ЕспаньолРеал Мадрид – Еспаньол
Начало: 01 окт 2017 г., 21:45 ч.
Прогноза: ПП 1 Реал Мадрид

Реал Мадрид няма друга алтернатива освен да спечели при това убедително предстоящото си домакинство над Еспаньол. Отбора се наложи в четири от последните си пет мача във всички състезания, в това число победата над Борусия Дортмунд в Шампионска лига по-рано през седмицата с 3-1, но пък в същият момент продължават да изостават на шеста позиция в Ла Лига. Кристиано Роналдо е вече на линия, но под въпрос за срещата остава Гарет Бейл, който се оплаква от контузия в прасеца, а компания ще му правят Марсело и Ковачич. Гостите заемат 13-та позиция, като значително подобриха играта си в последните няколко седмици и нямат загуба в изминалите три кръга. Отбора ще заложи на единственото адекватно срещу този съперник и това е дефанзивен стил на игра, който обаче им се удава добре. Кике Санчес Флорес няма сериозни проблеми, като при него единственият проблемен футболист е Оскар.

- Реклама -

Последни публикации