6 от 49

Числата от последния тираж на 6 от 49Числата от последния тираж на Спорт Тото 2 - 6 от 49

Проверете своя фиш от Тото 2 – 6 от 49, това са числата от последния тираж на тотото + информация за натрупаният джакпот:

Тото 6/49 Тираж: 50

Дата: 23 юни 2024

  • 36
  • 29
  • 25
  • 33
  • 30
  • 38

Играта Тото 2 – 6 от 49 на Българският спортен тотализатор е най-популярната и с най-големи печалби у нас. За да уцелиш джакпота трябва да познаеш 6 от общо 49 числа, които се теглят два пъти седмично. В играта могат да се използват системи пълно и непълно комбиниране.

Проверявайте винаги тук последните изтеглени числа от тиража на 6 от 49. Сравнение на числата от последния тираж на 6 от 49 може да се извърши и от сайта на „Българският спортен тотализатор“. Ако сте играли Тото 2 директно от сайта на тотализатора, няма нужда да извършвате проверка на числата от тотото, тъй като системата автоматично ще обработи вашия талон и ако има печалба вие ще разберете веднага.

Тегленето на тиражите на Тото 2 6 от 49 се излъчва от Българската национална телевизия. По БНТ 1 се предават абсолютно всички тиражи на тотализатора. Ако има промяна в излъчването и тиража няма да се предава директно по БНТ 1, това става по другите канали на държавната телевизия – БНТ 2 или 3, за което от „Българският спортен тотализатор“ предварително уведомяват общността.

Как се играе Тото 2 – 6/49?

За да играеш трябва да попълниш фиш. Участието може да се извърши онлайн, чрез регистрация на сайта toto.bg, или като посетиш един от многобройните пунктове в цялата страна. Можете както да изберете сами избрани от вас числа, така и да използвате автоматично попълнени фишове чрез сайта на toto.bg, или да си вземете директно попълнен такъв от пункта.

За да е валиден вашия залог, при участие в наземен пункт получавате квитанция, а в сайта на Българския спортен тотализатор вашия талон си остава в сайта.

Освен с шест числа, играч може да играе и с повече като се използва система за пълно комбиниране, при която сумата на заложния фиш нараства пропорционално. Спорт Тото 2 може да играете и с абонамент за няколко тиража напред. Важно е да знаете, че когато играете с абонамент, печалбите ще се изплащат след края на последния тираж.

Колко струва един фиш за 6 от 49?

В един фиш можете да попълните общо четири комбинации. Една комбинация с попълнени 6 числа за редовен тираж е на цена 1,40 лева, а цената при специален тираж е 1,50 лева. Тиражите се теглят два пъти седмично, в четвъртък и неделя. В играта 6 от 49 и „Втори шанс“, тотализатора определя няколко вида тиражи – редовен, целеви и извънреден. Последната промяна на цените БСТ прави през месец септември 2023 година, но с повишаването на цените се повишават и възможните печалби.

Как се определят печалбите в 6/49?

За да спечелиш с участието си в игрите на Спорт Тото 6 от 49 трябва да познаеш поне 3 числа. Следващите печалби при 4, 5 и вече 6 познати числа са респективно по-високи, като при 6 числа печелиш джакпота. Българският спортен тотализатор изплаща печалби, които се равняват на до 50 процента от всички постъпления за съответния тираж. Стартовият джакпот е 2 милиона лева, към които се натрупват суми при липса на печалби.

Как да участваме във „Втори тото шанс“?

Участието в играта „Втори тото шанс“ е напълно безплатно и в нея без допълнително заплащане се включват всички талони от тиража. С „Втори тото шанс“ всеки играл може да спечели страхотни предметни или парични награди. Както казахме тя е безплатна и в нея играят автоматично всички талони от тиража.

Проверка на фиш 6 от 49

За да проверите дали е успешно участието ви с талон от Спорт Тото 6 от 49 направете бърза справка на изтеглените числа от последният тираж. Ако числата от тотото 6 от 49 са излезли и сте играли онлайн, във вашия игрален профил ще разберете дали печелите. Това е най-лесния начин за проверка – чрез потребителския ви профил в toto.bg. Ако сте играли в наземен пункт, проверка на последен тираж е добре да извършите на място, без значение в кой пункт сте пуснали своя фиш с числата от тото 2 – 6 от 49.

Системи Тото 2 6 от 49

В играта на ТОТО 2 – 6/49 на практика се използват два вида системи, които са пълни и съкратени.

Системите пълно комбиниране в 6 от 49 имат най-висока резултатност, като осигуряват „шестица“ при улучени  6 числа, а когато се познаят 5+1, 5, 4 или 3 числа гарантират печалби в група I, II, III и IV. Системите пълно комбиниране са съставени с математически минималния брой комбинации, но със същата гаранция за печалба. Играта със системи пълно комбиниране е много лесно, а печалбите се определят въз основа на улучените числа.

Съкратените системи или системите непълно комбиниране се отличават с това, че при тях с по-малък залог се комбинират относително повече числа, отколкото при пълно комбиниране, което увеличава възможностите за печалба.

При съкратените системи има минимална гаранция за печалба, която всъщност осигурява следното изплащане при съответните улучени числа. Ако сте играли система с 3 от 3, тя ще ви осигури изплащане на тройка при улучени 3 числа. При 3 от 4, системата ще ви осигури тройка при 4 улучени числа, при 4 от 4 ще ви осигури изплащане на четворка, при 4 от 5 при улучени пет числа ще получите печалба за четворка и т.н.

При съкратените системи няма точна таблица за печалбите, защото при тях е възможно, при еднакъв брой числа да има няколко варианта за печалба.

Кога е спечелен последния джакпот?

За последно джакпота в играта 6 от 49 падна в 89-ия тираж на 09 ноември 2023 година. Късметлията е пуснал фиш, с който е играл абонаментно два последователни тиража. Квитанцията е пусната в Пловдив, а притежателят и има точно 45 дни за да заяви печалбата от 3 965 593 лв. Печелившият ще бъде 131-ият милионер в историята на играта!