Bet365 регистрация

Как да си направя регистрация в bet365?

bet365 регистрация на нов акаунт

В следващите редове разглеждаме изискванията за bet365 регистрация и стъпките за коректно преминаване на процедурата в сайта на букмейкъра. Която и услуга от портфолиото на букмейкъра да изберете то присъединяването Ви към общността на бет365 определено е добро решение и точен избор за онлайн буки.

Как си отворих сметка на сайта Bet365

При зареждане на официалната страница на Bet365, в горната част ще откриете линка “Нов клиент”. Изберете го, за да отворите регистрационния формуляр. В него трябва да попълните акуратна лична информация, отговаряща на тази в личните Ви документи. Опити за измама и недостоверни данни ще бъдат установени при верификация на профила. Припомняме, че хазартът е достъпен единствено за пълнолетни лица. Преди да преминете към попълване на формата за бет365 регистрация, запознайте се с условията за експлоатация на букмейкъра. Освен това е належащо да не разполагате с друг акаунт. Ако операторът се усъмни в мултиакаунтинг или установи участие в начален бонус от потребители с идентичен IPадрес, ще наложи лимит на съответните баланси.

Бързо ли преминава процеса по регистрация?

Целия процес по създаване на нов акаунт – bet365 регистрация, преминава за няколко минути. Ако за първи път се регистрирате в онлайн букмейкър е добре да не бързате, а внимателно да попълвате данните, като четете текста в полетата. Използвайте имейл адрес, на който сте сигурен, че знаете паролата и в същото време тя е достатъчно трудна за разгадаване. Опити за нерегламентиран достъп до акаунта Ви могат да бъдат осуетени само, ако сте сигурен, че никой не може да отвори електронната Ви поща. Ако използвате поща на АБВ, то убедете се, че тайния въпрос и таен отговор, който сте избрали не е лесен за разгадаване.

Какво ми трябва за да се регистрирам в bet365?

За да стартирате процеса по регистрация първо заредете сайта на bet365 от ТУК! Целта е да сте сигурен, че не сте попаднали на оглeдален сайт и вашите лични данни са защитени. 7dniprognozi.com гарантира, че всички линкове поместени тук водят към официалният сайт на букмейкъра. Това, което Ви е нужно при регистрацията са данните от личната Ви карта, предварително избрано потребителско име, с което ще се логвате в сайта, 4-ри цифрен код за сигурност и дебитна/кредитна карта за депозит (в случай, че не желаете да депозирате през дебитна или кредитна карта, букмейкъра предлага и други алтернативни методи за депозит, които сме изброили по-доло).

Данни за участника в бет365

Регистрацията в bet365 преминава през два етапа. Всичко е онлайн, а формулярите са на български език. Попълвайте където е указано на кирилица, а потребителско име и парола задължително само на латиница.

Първи етап от регистрацията

Първият етап от регистрацията в букмейкъра е обвързан свъвеждане на лична информация. Наложително е да попълните следните данни:
– коя е държавата, в която живеете;
– какъв е вашия пол и как да се обръщат от букмейкъра към вас;
– какво е вашето име съгласно документ за самоличност;
– кога сте родени;
– да опишете данните от вашата лична карта или друг документ (това включва номер, дата на издаване, както и от къде е издаден);
– как да се свързва бет365 с вас – предпочитан начин (телефон, имейл, поща)
– какъв е вашия адрес (става въпрос за постоянен адрес, но вслучай, че той се различава от настоящия ви такъв, е нужно дапопълните данни и за двата).

bet365 регистрация от България

Втори етап при регистрация в bet365

Следващият етап при откриване на сметка в Bet365 е насочен към логин данните. Въведените данни в следните полета ще бъдат използвани при всеки вход в сайта. Съветваме Ви да ги записвате и съхранявате на сигурно място, далеч от други лица.

  • Потребителско име – с дължина между 6 и 14 символа, като се допуска употребата на долна черта, латински букви и цифри;
  • Парола – между 6 и 32 елемента. Не е заложено като изискване, но Ви препоръчваме да използвате сложна комбинация;
  • 4-цифрен код – трябва да е съставен от по-сложна комбинация, а не от 4 еднакви числа или такива в последователен ред. Този код ще бъде изискан при връзка със съпорта;
  • Формат на коефициентите – можете да използвате дробен, десетичен или американски вид на ставките в букмейкъра;

Потвърждаване и съгласяване с правилата за участие

След попълване на изискуемата информация и след като сте убеден, че данните са коректни, кликнете върху бутона за включване в Bet365 регистрация най-отдоло във формуляра. При коректно въведен имейл адрес ще пристигне писъмце съдържащо линк за активация на сметката. Необходимо е да последвате този линк в имейла, с което реално приключвате процеса по регистрация. Важно е да знаете, че само след приключила до край bet365 регистрация ще можете да се възползвате от наличните възможности на платформата.

Проверка на данните

Въведените данни подлежат на проверка за коректност при верификация на игралната сметка. В случай, че документът, който е описан при създаване на акаунта, е бил заменен с нов преди верификация в Bet365, е необходимо да информирате съпорта за извършената подмяна. Отбелязваме, че името ви трябва да попълните на латиница, но при попълване на адреса можете да използвате кирилица.

Бонус след регистрация в Bet365

Букмейкъра приветства новопостъпилите играчи с бонус предложения и оферти. Всички промоции са описани детайлно в сайта на бет365 и за тях важат съответните правила, условия и изключения. В следващите редове ще разгледаме офертите, които определено си заслужават внимание, и от които сме се възползвали. Изразеното тук е лично мнение и впечатления. Освен офертите за нова сметка, както предполагате, bet365 раздава и бонуси за лоялност. Всеки клиент е важен за компанията и може да сте сигурни, че след като се включите с нова регистрация, скоро ще започнете да получавате информация за текущи и актуални промоции, от които да се възползвате или не – по Ваша преценка.

Оферта Нова Сметка след регистрация

Веднага след регистрация и след първия Ви депозит, bet365 ще Ви даде Кредити за залози на същата стойност на депозита, но в рамките до 100 лева и при минимален депозит от 10 лева. Тоест, за да се възползвате от Кредити за Залози трябва първия Ви депозит да е минимум 10 лева или максимум 100 лева. В момента, в който направите залози на стойността на първия Ви депозит, Кредитите за залози ще се начислят и с тях да извършвате залози на спортни събития, без да рискувате собствените си финанси! При печалба с Кредити по Вашия баланс се начислява сумата, без стойността на залога. С други думи, ако заложите 100 кредита на коефициент 2.00, при печеливш залог Във Вашия баланс ще се върнат 100 лева. Знайте, че може да залагате и реални пари заедно с кредити, след което букмейкъра автоматично ще извади стойността на кредита.

Какво получавате след Bet365 регистрация?

Освен стимулиращи начални промоции, регистрацията в букмейкъра Ви осигурява достъп до множество различни спортове за залог. Депозиралите в бет365 могат да залагат на над 20 различни спортни дисциплини. Сред тях са и залози на ММА/Бокс, Американски футбол, Колоездене, хрътки и т.н.

В допълнение, клиентите имат на разположение опции за по-добър контрол на залозите например да затворят направен вече залог, да си създадат сами комбо залог на еденична среща, както и да направят редакция на вече заложена сума и разбира се пряко излъчване на спортни двубой на живо. За активиране на последното е нужно единствено bet365 регистрация и наличието на баланс (без значение от размера му) по игралният акаунт.

FAQ / Често задавани въпроси

Може ли да се регистрирам през смартфон?
Да! Процеса по регистрация в букмейкъра през смартфон се извършва по-идентичен начин. За букмейкъра както и за Вас няма значение дали сте достъпили сайта през компютър или мобилно устройство.

Задължително ли е да ползвам мобилното приложение?
Не. Когато използвате услугите през смартфон платформата се адаптира и включва мобилната версия, така че мобилното приложение се ползва при Ваша преценка и най-вече за бърз достъп.

Мога ли да се регистрирам без промоционален код?
Да. Регистрацията спокойно може да приключи и без промоционален код и няма да пропуснете нищо. Всички налични оферти са валидни за нови играчи, а с тях може да се запознаете от секция „Екстри“ в официалния сайт на компанията.

Какъв е минималния депозит?
Минималния депозит след регистрация е 10 лв.