Bet365 регистрация

bet365 регистрация

В следващите редове разглеждаме изискванията за регистрация и стъпките за коректно преминаване на процедурата в bet365. Която и услуга от портфолиото на букмейкъра да изберете то присъединяването Ви към общността на бет 365 определено е правилно решение.

Как си отворих сметка на сайта Bet365

При зареждане на официалната страница на Bet365, в горната част ще откриете линка “Нов клиент”. Изберете го, за да отворите регистрационния формуляр. В него трябва да попълните акуратна лична информация, отговаряща на тази в личните Ви документи. Опити за измама и недостоверни данни ще бъдат установени при верификация на профила. Припомняме, че хазартът е достъпен единствено за пълнолетни лица. Преди да преминете към попълване на формата за бет365 регистрация, запознайте се с условията за експлоатация на букмейкъра. Освен това е належащо да не разполагате с друг акаунт. Ако операторът се усъмни в мултиакаунтинг или установи участие в начален бонус от потребители с идентичен IPадрес, ще наложи лимит на съответните баланси.

Данни за участника

Първият етап от регистрацията в букмейкъра е обвързан свъвеждане на лична информация. Наложително е да попълнитеследната информация:
– коя е държавата, в която живеете;
– какъв е вашия пол и как да се обръщат от букмейкъра към вас;
– какво е вашето име съгласно документ за самоличност;
– кога сте родени;
– да опишете данните от вашата лична карта или друг документ (това включва номер, дата на издаване, както и от къде е издаден);
– как да се свързва бет365 с вас – предпочитан начин (телефон, имейл, поща)
– какъв е вашия адрес (става въпрос за постоянен адрес, но вслучай, че той се различава от настоящия ви такъв, е нужно дапопълните данни и за двата).

bet365 регистрация от България

Въведените данни подлежат на проверка за коректност при верификация на игралната сметка. В случай, че документът, който е описан при създаване на акаунта, е бил заменен с нов преди верификация в Bet365, е необходимо да информирате съпорта за извършената подмяна. Отбелязваме, че името ви трябва да попълните на латиница, но при попълване на адреса можете да използвате кирилица.

Информация за профила

Следващият етап при откриване на сметка в Bet365 е насочен към логин данните. Въведените данни в следните полета ще бъдат използвани при всеки вход в сайта. Съветваме Ви да ги записвате и съхранявате на сигурно място, далеч от други лица.

Потребителско име – с дължина между 6 и 14 символа, като се допуска употребата на долна черта, латински букви и цифри;

Парола – между 6 и 32 елемента. Не е заложено като изискване, но Ви препоръчваме да използвате сложна комбинация;

4-цифрен код – трябва да е съставен от по-сложна комбинация, а не от 4 еднакви числа или такива в последователен ред. Този код ще бъде изискан при връзка със съпорта;

Формат на коефициентите – можете да използвате дробен, десетичен или американски вид на ставките в букмейкъра;

Потвърждаване и съгласяване с правилата за участие.

След попълване на изискуемата информация и след като сте убеден, че данните са коректни, кликнете върху бутона за включване в Bet365 регистрация най-отдоло във формуляра. При коректно въведен имейл адрес ще пристигне писъмце съдържащо линк за активация на сметката. Необходимо е да последвате този линк в имейла, с което реално приключвате процеса по регистрация. Важно е да знаете, че само след приключила до край bet365 регистрация ще можете да се възползвате от наличните възможности на платформата.

Бонуси след регистрация в Bet365

Новопостъпилите играчи в букито получават опции за бонуси на спортни събития, казино-игри и покер (включително турнири). С актуалните промо оферти може да се запознаете от официалния сайт на букмейкъра, и е важно да знаете, че за всяка от тях важат правила, условия и изключения на букмейкърската къща.

За редовните залагащи в бет365 са подготвени и бонуси залоялност, VIP клубове, увеличени коефициенти и кешбек при непечеливши залози, за които отново може да се информирате подробно като посетите сайта на букито.

Какво получавате при регистрация в Bet365

Освен стимулиращи начални промоции, регистрацията в букмейкъра Ви осигурява достъп до множество различни спортове за залог. Депозиралите в бет365 могат да залагат на над 20 различни спортни дисциплини. Сред тях са и залози на ММА/Бокс, Американски футбол, Колоездене, хрътки и т.н.

В допълнение, клиентите имат на разположение опции за по-добър контрол на залозите например да затворят направен вече залог, да си създадат сами комбо залог на еденична среща, както и да направят редакция на вече заложена сума и разбира се пряко излъчване на спортни двубой на живо. За активиране на последното е нужно единствено bet365 регистрация и наличието на баланс (без значение от размера му) по игралният акаунт.

FAQ / Често задавани въпроси

Може ли да се регистрирам през смартфон?
Да! Процеса по регистрация в букмейкъра през смартфон се извършва по-идентичен начин. За букмейкъра както и за Вас няма значение дали сте достъпили сайта през компютър или мобилно устройство.

Задължително ли е да ползвам мобилното приложение?
Не. Когато използвате услугите през смартфон платформата се адаптира и включва мобилната версия, така че мобилното приложение се ползва при Ваша преценка и най-вече за бърз достъп.

Мога ли да се регистрирам без промоционален код?
Да. Регистрацията спокойно може да приключи и без промоционален код и няма да пропуснете нищо. Всички налични оферти са валидни за нови играчи, а с тях може да се запознаете от секция „Екстри“ в официалния сайт на компанията.

Какъв е минималния депозит?
Минималния депозит след регистрация е 10 лв.