Bet365 регистрация от България

Как да си направя регистрация в bet365?

bet365 регистрация

В следващите редове разглеждаме изискванията за регистрация и стъпките за коректно преминаване на процедурата в bet365. Която и услуга от портфолиото на букмейкъра да изберете то присъединяването Ви към общността на бет 365 определено е правилно решение.

Как си отворих сметка на сайта Bet365

При зареждане на официалната страница на Bet365, в горната част ще откриете линка “Нов клиент”. Изберете го, за да отворите регистрационния формуляр. В него трябва да попълните акуратна лична информация, отговаряща на тази в личните Ви документи. Опити за измама и недостоверни данни ще бъдат установени при верификация на профила. Припомняме, че хазартът е достъпен единствено за пълнолетни лица. Преди да преминете към попълване на формата за бет365 регистрация, запознайте се с условията за експлоатация на букмейкъра. Освен това е належащо да не разполагате с друг акаунт. Ако операторът се усъмни в мултиакаунтинг или установи участие в начален бонус от потребители с идентичен IPадрес, ще наложи лимит на съответните баланси.

Данни за участника

Първият етап от регистрацията в букмейкъра е обвързан свъвеждане на лична информация. Наложително е да попълнитеследната информация:
– коя е държавата, в която живеете;
– какъв е вашия пол и как да се обръщат от букмейкъра към вас;
– какво е вашето име съгласно документ за самоличност;
– кога сте родени;
– да опишете данните от вашата лична карта или друг документ (това включва номер, дата на издаване, както и от къде е издаден);
– как да се свързва бет365 с вас – предпочитан начин (телефон, имейл, поща)
– какъв е вашия адрес (става въпрос за постоянен адрес, но вслучай, че той се различава от настоящия ви такъв, е нужно дапопълните данни и за двата).

bet365 регистрация от България

Въведените данни подлежат на проверка за коректност при верификация на игралната сметка. В случай, че документът, който е описан при създаване на акаунта, е бил заменен с нов преди верификация в Bet365, е необходимо да информирате съпорта за извършената подмяна. Отбелязваме, че името ви трябва да попълните на латиница, но при попълване на адреса можете да използвате кирилица.

Информация за профила при регистрация в bet365

Следващият етап при откриване на сметка в Bet365 е насочен към логин данните. Въведените данни в следните полета ще бъдат използвани при всеки вход в сайта. Съветваме Ви да ги записвате и съхранявате на сигурно място, далеч от други лица.

Потребителско име – с дължина между 6 и 14 символа, като се допуска употребата на долна черта, латински букви и цифри;

Парола – между 6 и 32 елемента. Не е заложено като изискване, но Ви препоръчваме да използвате сложна комбинация;

4-цифрен код – трябва да е съставен от по-сложна комбинация, а не от 4 еднакви числа или такива в последователен ред. Този код ще бъде изискан при връзка със съпорта;

Формат на коефициентите – можете да използвате дробен, десетичен или американски вид на ставките в букмейкъра;

Потвърждаване и съгласяване с правилата за участие.

След попълване на изискуемата информация и след като сте убеден, че данните са коректни, кликнете върху бутона за включване в Bet365 регистрация най-отдоло във формуляра. При коректно въведен имейл адрес ще пристигне писъмце съдържащо линк за активация на сметката. Необходимо е да последвате този линк в имейла, с което реално приключвате процеса по регистрация. Важно е да знаете, че само след приключила до край bet365 регистрация ще можете да се възползвате от наличните възможности на платформата.

Бонуси след регистрация в Bet365

Новопостъпилите играчи в букито получават опции за бонуси на спортни събития, казино-игри и покер (включително турнири). С актуалните промо оферти може да се запознаете от официалния сайт на букмейкъра, и е важно да знаете, че за всяка от тях важат правила, условия и изключения на букмейкърската къща.

За редовните залагащи в бет365 са подготвени и бонуси залоялност, VIP клубове, увеличени коефициенти и кешбек при непечеливши залози, за които отново може да се информирате подробно като посетите сайта на букито.

Какво получавате след Bet365 регистрация?

Освен стимулиращи начални промоции, регистрацията в букмейкъра Ви осигурява достъп до множество различни спортове за залог. Депозиралите в бет365 могат да залагат на над 20 различни спортни дисциплини. Сред тях са и залози на ММА/Бокс, Американски футбол, Колоездене, хрътки и т.н.

В допълнение, клиентите имат на разположение опции за по-добър контрол на залозите например да затворят направен вече залог, да си създадат сами комбо залог на еденична среща, както и да направят редакция на вече заложена сума и разбира се пряко излъчване на спортни двубой на живо. За активиране на последното е нужно единствено bet365 регистрация и наличието на баланс (без значение от размера му) по игралният акаунт.

FAQ / Често задавани въпроси

Може ли да се регистрирам през смартфон?
Да! Процеса по регистрация в букмейкъра през смартфон се извършва по-идентичен начин. За букмейкъра както и за Вас няма значение дали сте достъпили сайта през компютър или мобилно устройство.

Задължително ли е да ползвам мобилното приложение?
Не. Когато използвате услугите през смартфон платформата се адаптира и включва мобилната версия, така че мобилното приложение се ползва при Ваша преценка и най-вече за бърз достъп.

Мога ли да се регистрирам без промоционален код?
Да. Регистрацията спокойно може да приключи и без промоционален код и няма да пропуснете нищо. Всички налични оферти са валидни за нови играчи, а с тях може да се запознаете от секция „Екстри“ в официалния сайт на компанията.

Какъв е минималния депозит?
Минималния депозит след регистрация е 10 лв.