Как да се регистрирам в bet365?

bet 365 регистрация от България

Инструкции за регистрация в bet365

Тази статия е кратко упътване и отговор на всички въпроси как да си направя регистрация в bet365. Постарал съм се да изложа максимално подробно стъпките, както и правилата и условията на британският букмейкър за регистрация от България. Всичко в тази публикация изразява моето лично мнение, а причината да я споделя с вас са симпатиите ми към този букмейкър, който е може би единственият, в който си струва да се регистрирате.

линк за бет365 регистрация

Въведение

За никого не е тайна, че bet365 е лидер в бранша, при това не само в България. С високи нива на коефициенти за спортни залози, разнообразни пазари, множество функции за контрол, минимален праг на депозит, лесно управление на игралната сметка, отлично подредено меню и добра навигация, регистрацията в bet365 е нещо, с което всеки в сферата на онлайн хазарта трябва да разполага.

Регистрацията в бет365 се извършва за много кратко време. Целия етап преминава през попълването на специален регистрационен формуляр, за което ще ви разкажем подробно в следващите редове. Ако все още не знаете всичко за букмейкъра, добре е да отделите време и да прочетете нашето мнение за bet365, да видите коментарите и отзивите от реални играчи в сайта.

Етапи при регистрация в bet365

По време на регистрацията ще е необходимо да въведете лични данни, да посочите валиден имейл адрес, изберете потребителско име и парола, както и 4-ри цифрен код за сигурност. Трябва да сте наясно, че не може да направите повече от една bet365 регистрация от България, тоест не може да притежавате повече от една игрална сметка. Именно поради тази причина трябва да подходите с необходимата доза внимание, за да можете спокойно да използвате всички функции и услуги на сайта.

Попълване на формуляра за регистрация в Бет365

Регистрацията може да стартирате след като кликнете тук. След това натиснете бутон „Нов Клиент“ и може да започнете да попълвате формуляра за bet365 регистрация. Формуляра е само един и след приключване на всички раздели ще може да се включите в bet 365.

Информацията, която следва да въвеждате или посочвате, в зависимост от полето, в хронологичен вид от начало до края е следната:

Държава по местоживеене

– Държава по местоживеене: в полето въвеждате България, но по подразбиране, ако правите своята нова регистрация в bet365 от България, интелигентния софтуер на букмейкъра автоматично ще ви локализира и полето ще е попълнено.

Лични данни

  • Обръщание: избирате обръщението към вас, г-н или г-жа;

– Име и фамилия: тук попълвате коректно двете си имена, като гледате да не допускате грешка. Трябва да въведете името си и фамилията на латиница, формуляра не приема кирилица, затова проверете точно как е изписано то в личната ви карта и го въведете по абсолютно същия начин;

– Дата на Раждане: въведете действителната рождена дата, съгласно документа за самоличност. От падащото меню избирате Ден, Месец и Година;

Документи

В тази част на формуляра трябва да изберете документа за самоличност, чрез които ще се идентифицирате пред bet365 след успешна регистрация. Имате право на избор между лична карта, шофьорска книжка или паспорт. Документа, който изберете следва да представите за верификация. Всички полета в раздел „Документи“ са следните:

– Гражданство: избирате от падащото меню;

– Вид документ: отново избирате документа от падащото меню;

– Издаден в: избирате откъде е издаден документа, държава на издаване;

– Номер: номера на личната карта или шофьорската книжка, или номера на паспорта;

– Дата на издаване: изисква се да посочите датата на издаване на документа избран от вас, от падащото меню изберете ден, месец и година;

– Издаден от: тук попълвате МВР.

Контакт

– Имейл адрес: въвеждате вашия имейл адрес. Ако не разполагате с такъв, може да си създадете от многобройните доставчици. Препоръчваме gmail;

– Номер за контакт: може да въведете стационарен или мобилен телефон за връзка с вас. Ако не желаете да ви безпокоят, под това поле може да маркирате с НЕ опцията да ви известяват по телефона;

– Изберете как да получавате вашите оферти: тук може да изберете как да се свързва с вас bet365. Чрез известие в сайта, съобщение по телефона, имейл или съобщение в bet365 профила. Може да изберете с Да или НЕ.

Постоянен адрес

Тук букмейкъра изисква попълване на вашия адрес. Трябва да потвърдите с бутон ДА/НЕ дали въведения адрес съвпада с вашия постоянен адрес. Въвеждат се на латиница улица, град/село, област и задължително пощенски код. Ако не сте сигурен за пощенския код, въведете адреса си в bgmaps.

Логин

Логин секцията е мястото, където ще изберете своето потребителско име, с което ще се идентифицирате в сайта на bet365, тук е мястото да изберете и паролата за ВХОД. Паролата трябва да е между 6 и 32 символа, може да я подсилите със специални символи, големи малки букви и цифри.

Защита

В този раздел от формуляра ще трябва да си измислите и попълните четирицифрен код за сигурност. Този код трябва да запомните добре, защото няма как да го променяте, а ще трябва да го представяте пред bet365 когато комуникирате с тях.

Предпочитания

Последния раздел от процеса по bet365 регистрация е избор на предпочитана от вас часова зона (за зимно време в България изберете GMT+2, а за лятно GMT+3), формат на коефициентите (препоръчваме десетични) и незадължително поле за Бонус Код. В полето за бонус код има изричен надпис – незадължително, спокойно не въвеждайте тук нищо, бонуса за България е един и същ, без значение имате ли, или нямате бонус код.

Последна стъпка

Вече сте на финалната права, остава само да маркирате полето, с което декларирате, че имате навършени 18 години и сте съгласни с условията и правилата на bet365. Само пълнолетни лица на Република България имат право да регистрират нова сметка в bet365. След като маркирате полето кликнете върху бутона „Включи се в bet365“ и честито, вашата нова сметка в bet 365 е създадена.

Верификация след регистрация в Bet365

Верификацията не е задължителен процес след финализиране на регистрацията в bet365, но от личен опит ви съветвам още преди да започнете да залагате или играете в сайта, да сте с верифициран акаунт.

Верификацията изисква да изпратите документ до екипа на бет365, който да удостовери вашата самоличност и данните от документа да отговарят на тези въведени по време на регистрация.

Как става? Много лесно, от сайта на bet365, натискате върху менюто с вашата сметка, където ще се отвори панела за информация и управление на акаунта. След това кликвате върху меню „Клиенти“, след това избирате „Вашата сметка“ и от менюто натискате върху бутон „Идентификация“.

Bet365 регистрация и Идентификация на нова сметка

От раздел „Идентификация“ имате възможност да прикачите един от следните  документи: лична карта, паспорт, шофьорска книжка. Изберете за прикачване този документ, който въведохте при регистрация. Ако това е лична карта, просто трябва да я сканирате или снимате, след което прикачите. Ако компютъра/лаптопа разполага с камера, системата ще я идентифицира и ще ви позволи да снимате документа чрез нея.

Важно е снимката/копието, което ще изпратите на бет 365 да е достатъчно четливо. Ако имате проблем с прикачване на файла, документа може да изпратите и по имейл, като в него задължително напишете потребителското си име и 4-ри цифрения код за сигурност.

В рамките на работния ден, в повечето случаи далеч по-бързо, ще получите съобщение за верификация на вашата сметка, с което самоличността ви е потвърдена и може спокойно да депозирате и теглите средства във всяка една секция на сайта, както и да играете в bet365 games, bet365 на живо и т.н. Ако от bet 365 се нуждаят от други документи, те ще се свържат с вас, чрез избрания от вас канал по време на регистрацията.

Регистрация в бет365 през мобилно устройство

Ако не разполагате с компютър или лаптоп, спокойно може да регистрирате Нова Сметка и от вашето мобилно устройство. Процедурата е абсолютно същата. За начало, регистрацията може да направите директно като посетите сайта на bet365, след като приключите е препоръчително да изтеглите мобилното им приложение, което е безплатно и с всички функционалности, достъпно за Андроид и iOS.

Депозит след bet365 регистрация

След като финализирате вашата бет365 регистрация, ще бъдете пренасочен директно към страницата за депозит. Не е задължително да депозирате веднага. Тук от значение е дали ще се възползвате от началния бонус за нова сметка. За да го направите, трябва в рамките на 30 дена от датата на регистрация да депозирате през дебитна карта. За да получите 100% бонус до 100 лева трябва да депозирате 100 лева. Ако депозирате по-малко от 100 лева, толкова ще получите и като бонус под формата на кредити за залози. Важат правила и условия на bet365. Обръщам внимание, че кредитите за залози ще са достъпни едва след като направите залози на стойността на първия ви депозит и тези залози бъдат уредени.

Извод

Букито се е погрижил да улесни процедурата по bet365 регистрация максимално. Всичко се свежда до попълването на един регистрационен формуляр, с който би се справил всеки средно грамотен човек, а не няколко формуляра както при ефбет регистрация. Ако сте се придържали и въвели коректно вашите лични данни, няма да имате никакви проблеми с верификация на новата сметка. Верификацията е задължително условие за да извършите теглене на средства. Ако все пак се нуждаете от помощ, можете да ни пишете чрез формата за контакт или да се свържете чрез лайв чат с екипа за обслужване на bet365.

FAQ

Често задавани въпроси

Как да се регистрирам в bet365 от България?
Отговор: Цялата информация, от която се нуждаете за bet365 регистрация ще намерите в статията.

Мога ли да съм спокоен за личните си данни?
Личните ви данни са необходими изцяло и за ваша сигурност. Бет365 е лицензирана и под строга регулация компания, която не би злоупотребила по-никакъв начин с тази чувствителна информация.

Какъв бонус предлага bet365 за нови клиенти?
Bet365 предлага 100% до 100 лева бонус за нови клиенти. Важат правила и условия на bet365.

Има ли такси при депозит и теглене на суми в bet365?
НЕ. Bet365 не начислява такси при депозит и теглене.

Задължително ли се въвежда бонус код при регистрация?
НЕ. Дори не се препоръчва. Бонус се предлага за всеки нов клиент.

Трябва ли да се верифицирам сметката в Бет365?
Само с верифициран акаунт може да нареждате теглене на средства.

Колко регистрации в bet365 мога да направя?
Позволява се създаването само на една bet365 регистрация. Забранен е мултиакаунтинга.

Мога ли да депозирам с чужда дебитна карта?
НЕ! При теглене рискувате да имате проблеми с изплащането.