19 C
Ню Йорк
събота, май 18, 2024

Buy now

Наполи – Фейенорд, Превю, Прогнози и Статистика

Наполи приема Фейенорд в мач от група F на Шампионската лига. Двубоят ще се състои на “Стадио Сан Паоло” в Неапол във вторник вечер.

Целта пред Наполи е само една – победа и три точки. Италианците започнаха участието си в турнира с поражение, губейки визитата си на Шахтьор в Донецк. Това ги принуждава да търсят задължителен успех над новия холандски шампион пред собствена публика.

Изявеният фаворит в групата безспорно е Манчестър Сити. Английският отбор е твърд фаворит за първото място, което предполага, че останалите три ще се борят за второто. За което обаче са нужни точки. А такива Наполи в момента няма.

“Адзурите” са безпогрешни в Серия А и оглавяват временното класиране с шест победи от шест мача. Тимът на Маурицио Сари е с голова разлика 22:5 в Калчото, което говори, че неаполитанците са в отлична форма. Остава обаче да го покажат и в Шампионската лига.

Точки са нужни и на Фейенорд, ако холандците имат амбицията да продължат напред. Още в първия си мач воденият от Джовани ван Бронхорст отбор загуби с 0:4 от Манчестър Сити, което определено бе тежък старт за тях. Можем да предполагаме, че целта на Фейенорд на “Сан Паоло” ще бъде поне точка, която все пак да им позволи да имат някакъв актив.

В холандския шампионат Фейенорд не показва добра форма напоследък. Шампионите натрупаха две поредни загуби, които ги смъкнаха до четвърто място във временното класиране. Фейенорд изостава на три точки зад лидера ПСВ. Остава да видим, дали колебливото им представяне в Ередивизи ще се пренесе и в Шампионската лига.

Смятаме, че Наполи е по-класният тим и ще спечели първи три точки в групата, особено и пред собствена публика. “Адзурите” ще се борят докрай за класиране на 1/8-финалите, въпреки загубата в първия мач. Не подценявайте обаче Фейенорд. В случая говорим за шампиона на Холандия, което не е никак малко.

Прогноза Наполи – Фейенорд: ПП/КР 1 @ 1.65 коеф.

- Реклама -

Последни публикации