РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Тимът на Лудогорец, който вече се пропука в първия си сблъсък през кампанията и гледа все повече към ответния такъв с Ференцварош ще има едно съперничество с един едва ли не изцяло нов тим за родния елит, към който няма особени наблюдения. Гледайте мача на живо със онлайн залози от тук!

Насреща му застава столичният Царско село, който продължава да развива амбициозния си проект и да прави все по-големи крачки към утвърждаването си във водещата дивизия.

Този тим няма на практика никаква история във футбола в страната, създаден съвсем наскоро, а в същото време вече участник във водещата дивизия.

Нещо подобно преди години се случи с „орлите“ от Разград, които се появиха на голямата сцена от подобна ситуация и спечелиха редица последователни титли. Много трудно Царско село може да последва техния път и да се наложи в толкова кратък срок, а на първо време от основно значение за същия този тим-новак ще е да запази мястото си в елита.

Всичко, различно от загуба във визитата на Лудогорец за него, ще бъде посрещнато с огромна еуфория, а при всичките тези събития и поражението на „орлите“ от Ференцварош, не е изключено подобен вариант все пак да се превърне в реалност.

Тимът на Царско село ще стои много добре на терена и въобще няма да позволи да бъде разгромен, така че това 1.60 за под 3.5 гола е топ прогнозата за целия ден.

Прогноза: под 3.5 @ 1.60 в bet365

FT: 2-0