9.1 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Престън – Лийдс Чемпиъншип Прогноза

Престън – Лийдс
Англия, Чемпиъншип
Стадион Дийпдейл
Дата: 09 Април, 2019
Час: 21:45 часа
Прогноза: Под 2.5 @ 1.80

Тим като този на Престън, който от няколко години насам гравитира в горната част на таблицата, но така и се оказва неспособен да направи следващата крачка, ще погледне в същата тази посока и срещу Лийдс.

Толкова важен всъщност е този мач за домакините, тъй като той и най-вече резултатът от него еднозначно ще дадат отговор на въпроса дали ще имат някакви шансове да погледнат към завършване в зоната на плейофите и да се надяват на промоция през тази кампания или не.

От дълги години насам Престън се слави със своята прекрасна игра на собствения „Дийпдейл“ като неведнъж в турнира за купата на футболната асоциация съкрушаваше опоненти и от елита на страната.

Лийдс се е запътил точно натам, но първо ще трябва да пречупи този си съперник, който няма загуба на своя стадион от първата седмица на новата година. Предизвикателството пред гостите е налице, а колкото и изненадващо да звучи, когато става на въпрос за тях, и за агресивната игра, която Биелса налага, серията от под-над в два съседни мача ще продължи.

Вижте как да залагате на голове Под и Над 2,5 от тук.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации