Футболни прогнози Гол/Гол и Под/Над

Футболни прогнози Гол/Гол и Ъндър/Оувър за днес

Дата Двубой Прогноза
11.08 Коняспор – Вадуц Гол/Гол
11.08 Жил Висенте – Рига Гол/Гол
11.08 Тобол – Жрински Гол/Гол
11.08 Юргорден – Сепси Над 2,5

Тук ще намерите най-подходящите футболни прогнози за Гол/Гол! Висок шанс за печалба в сравнение с традиционият залог за краен победител. Подбраните от нас мачове са със сериозен потенциал за печалба. Добре подбрани, удобни за залози както на сингъл, така и в комбинация.

ВАЖНО: прогнозите за голове Под/Над и Гол/Гол, Няма гол са базирани на статистически и математически анализ, движението на коефициентите и потока на залози на този знак. Печалбите от залози на мачовете за днес не гарантират печалба. Прогнозите се публикуват при достатъчно налична информация до 10:00 часа сутринта в деня, в който мачовете са насрочени. Не пропускайте и актуалните обосновани футболни прогнози на професионалните типстъри на 7dniprognozi.com.

Как се залага на голове?

Самото описание на този вид залог е отговор на въпроса. Когато избираме опцията Гол/Гол, която в повечето букмейкъри се обозначава като „И двата отбора да отбележат гол – ДА или НЕ“. При залог за „ДА“ или Гол/Гол и двата отбора трябва да отбележат гол, а при опцията „НЕ“ или Няма гол е достатъчно само единия отбор да отбележи гол или да няма гол в мача за да е печеливша селекцията.

Когато избираме да залагаме за Под/Над голове трябва да сме наясно, че играейки в големите букмейкъри можем да получим широк спектър от залози започващи от Под/Над 0,5 до 5,5 гола и повече. При залози за Под или така нареченият Under, за да е печеливш залога в редовното време не трябва да бъдат отбелязани повече голове отколкото е първата цифра, например при Под 0,5 гола не трябва да има гол в мача, при Под 1,5 гола не трябва да има повече от 1 гол в мача, при Под 2,5 гола не трябва да има повече от два гола в мача и т.н. Ако избора ви е за залог Над или Over, то в мача трябва да има повече голове отколкото е първата цифра на залог, или ако сте заложили за Над 1,5 гола, в мача трябва да паднат поне 2 гола, при Над 2,5 гола трябва да паднат поне 3 гола и т.н. Повече за това как се залага и печели на голове, прочетете в нашето ръководство за Под/Над голове.

Защо тези залози са толкова предпочитани?

Тези залози са предпочитани от широката аудитория, защото са лесни, с добри коефициенти и с по-висок шанс за успех. Прости са за разбиране, и ако внимателно се проучи даден пазар, лесно може да се повиши процента на печалба. Няма друга опция за залог с толкова добра възвращаемост, каквато предлагат залозите на голове.

Какво да очаквате от нашите прогнози за голове?

При залозите на голове анализът, статистиката и моментната форма на двата отбора в голяма степен определят дали ще бъде успешен или не поставеният залог. Нашите типстъри притежават богат опит в сферата на спортните залози още преди онлайн бетинга. Доколкото прогнозите на голове са статистически, то няма как да не отчетем целия ежедневен процес на анализ, заключения и разсъждения. С нас ще можете да вземете правилното решение и да увеличите възвръщаемостта си.

Футболни прогнози в помощ на залагащия

Те ни дават една отлична първоначална представа какво можем да очакваме от сблъсъка, какви са нагласите за развоя на мача. Но как да намерим подходящо място за точни прогнози и да се доближим до истината и до реалния краен резултат, след като има толкова много сайтове, предлагащи подобни услуги. Нашият съвет е да заложите на сайт с добра репутация и екип от професионалисти, които да представят своите анализи винаги на време и със съществена точност, с детайлно очертаване на очакваните събития.

В случай, че си търсите сайт за точни прогнози и все удряте на камък, вече сте попаднали на точното място. Нашия екип от професионални типстъри има отлично решение за вас. В нашия сайт можете напълно безплатно да получите ежедневно футболни прогнози за най-интересните предстоящи мачове – включително и за родното ни първенство, срещите за Купата на България, всички популярни национални лиги като Премиершип, лигата на Франция, Испания, Италия, Германия и т.н., а също така и за мачовете на турнири от типа на Шампионската лига и Лига Европа. Избираме най-добрите залози, изготвяме едни от най-добрите футболни прогнози!

Често задавани въпроси

Зачитат ли се голове в допълнителното време? Отговора е НЕ. Зачитат се голове в само в рамките на предвидените 90 минути и в даденото продължение на мача.

Броят ли се автоголовете? Отговора е ДА. Автогола се зачита за целите на залозите на голове.