Прогнози Гол / Гол

Футболни прогнози Гол / Гол

Дата Двубой Прогноза
26.02. Словакия – Босна Гол/Гол
26.02. С. Ирландия – Финландия Гол/Гол

Взе ли своя бонус?

Футболни прогнози Гол/Гол и други алтернативи

Тук ще намерите най-подходящите футболни прогнози за голове – Гол/Гол (И двата отбора да отбележат гол – ДА), Няма гол (Само единия отбор да отбележи гол или да няма голове в мача), Ъндър и Оувър! Тези залози са с по-висок шанс за печалба в сравнение с традиционият залог за краен победител (1Х2). Подбраните от нас мачове са със сериозен потенциал за печалба, но не гарантират 100% успеваемост. С футболните прогнози Гол/Гол може да залагате както на сингъл, така и в комбинация.

ВАЖНО: прогнозите за голове Под/Над и Гол/Гол, Няма гол са базирани на статистически и математически анализ, движението на коефициентите и потока на залози на този знак. Печалбите от залози на мачовете за днес не гарантират печалба. Прогнозите се публикуват при достатъчно налична информация до 10:00 часа сутринта в деня, в който мачовете са насрочени. Не пропускайте и актуалните обосновани футболни прогнози на професионалните типстъри на 7dniprognozi.com.

Как се залага с опцията Гол/Гол?

Самото описание на този вид залог е отговор на въпроса. Когато избираме опцията Гол/Гол, която в повечето букмейкъри се обозначава като „И двата отбора да отбележат гол – ДА или НЕ“. При залог за „ДА“ или Гол/Гол и двата отбора трябва да отбележат гол, а при опцията „НЕ“ или Няма гол е достатъчно само единия отбор да отбележи гол или да няма гол в мача за да е печеливша селекцията.

Когато избираме да залагаме за Под/Над голове трябва да сме наясно, че играейки в големите букмейкъри можем да получим широк спектър от залози започващи от Под/Над 0,5 до 5,5 гола и повече. При залози за Под или така нареченият Under, за да е печеливш залога в редовното време не трябва да бъдат отбелязани повече голове отколкото е първата цифра, например при Под 0,5 гола не трябва да има гол в мача, при Под 1,5 гола не трябва да има повече от 1 гол в мача, при Под 2,5 гола не трябва да има повече от два гола в мача и т.н. Ако избора ви е за залог Над или Over, то в мача трябва да има повече голове отколкото е първата цифра на залог, или ако сте заложили за Над 1,5 гола, в мача трябва да паднат поне 2 гола, при Над 2,5 гола трябва да паднат поне 3 гола и т.н. Повече за това как се залага и печели на голове, прочетете в нашето ръководство за Под/Над голове.

Защо тези залози са толкова предпочитани?

Тези залози са предпочитани от широката аудитория, защото са лесни, с добри коефициенти и с по-висок шанс за успех. Прости са за разбиране, и ако внимателно се проучи даден пазар, лесно може да се повиши процента на печалба. Няма друга опция за залог с толкова добра възвращаемост, каквато предлагат залозите на голове.

Какво да очаквате от нашите прогнози за голове?

При залозите на голове анализът, статистиката и моментната форма на двата отбора в голяма степен определят дали ще бъде успешен или не поставеният залог. Нашите типстъри притежават богат опит в сферата на спортните залози още преди онлайн бетинга. Доколкото прогнозите на голове са статистически, то няма как да не отчетем целия ежедневен процес на анализ, заключения и разсъждения. С нас ще можете да вземете правилното решение и да увеличите възвръщаемостта си.

Нашите футболни прогнози Гол/Гол дават отлична първоначална представа какво можем да очакваме от сблъсъка, както и какви са нагласите за развоя на мача. Но как да намерим подходящо място за точни прогнози и да се доближим до истината и до реалния краен резултат, след като има толкова много сайтове, предлагащи подобни услуги. Нашият съвет е да заложите на сайт с добра репутация и екип от професионалисти, които да представят своите анализи винаги на време и със съществена точност, с детайлно очертаване на очакваните събития.

В случай, че си търсите сайт за точни прогнози Гол/Гол и все удряте на камък, вече сте попаднали на точното място. Нашия екип от професионални типстъри има отлично решение за вас. В нашия сайт можете напълно безплатно да получите ежедневно футболни прогнози за най-интересните предстоящи мачове – включително и за родното ни първенство, срещите за Купата на България, всички популярни национални лиги като Премиершип, лигата на Франция, Испания, Италия, Германия и т.н., а също така и за мачовете на турнири от типа на Шампионската лига и Лига Европа. Избираме най-добрите залози, изготвяме едни от най-добрите футболни прогнози!

Често задавани въпроси

Зачитат ли се голове в допълнителното време? Отговора е НЕ. Зачитат се голове в само в рамките на предвидените 90 минути и в даденото продължение на мача.

Броят ли се автоголовете? Отговора е ДА. Автогола се зачита за целите на залозите на голове.