Троен залог обосновани футболни прогнози от Премиър Лийг

Обосновани и статистически футболни прогнози на всички мачове от Висшата Лига за днес, събота, 10 ноември 2018 г.

1Кардиф – Брайтън
Висша Лига, ст. “Кардиф Сити”
Събота, 10 ноември 2018 г., 14:30 часа

Първият мач от кръга в Премиършип ще се развие без никакви фойерверки. Уелският отбор е пълна дупка като записва загуба след загуба, а поводите за оптимизъм пред него са силно ограничени, дори да не се каже, че въобще липсват.

Такива срещи на собствена земя като предстоящата ще стават все по-малко и тимът е задължен да положи усилия, за да извлече някакъв актив от тях. Кардиф така и не може да се отлепи от дъното и ако не стигне до победа в следващите няколко кръга, ще затъне тотално.

Брайтън натрупа много ценни преживявания през последните два сезона и направи много големи крачки в клубното си развитие. Тимът е все по-близо до това да последва примера на Стоук Сити, който преди няколко години направи първата стъпка, утвърждавайки се в елита, а малко по-късно се затвърди там и прекара доста сезони на най-високо ниво. Нито един от Кардиф и Брайтън няма топ класата на големите отбори, а в една битка със себеподобен и едните, и другите знаят колко важно е на първо време да не загубят.

Тук по-скоро домакините да подходят малко по-атакуващо най-вече заради това, че трудната им програма приключи и в следващите няколко кръга ще имат повече от добри възможности да направят крачка към излизането от дъното. Всичко друго в един такъв мач, различно от завършек с малко голове, ще е голяма сензация.

Прогноза: под 2.5 @ 1.5 коефициент в Bet365

обратно