Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Дионтей Уайлдър – Луис Ортис

Дионтей Уайлдър или Луис Ортис? Кой ще допусне първа загуба в кариерата си? Отговор на въпроса ще разберем в събота срещу неделя вечер (03 срещу 04 март), когато двамата непобедими до този момент боксьори ще излезнат на ринга в Бруклин, Ню Йорк. Гледай Дионтей Уайлдър – Луис Ортис на живо директно от тук, ще предоставим актуални линкове за онлайн стрийм:

1. Линк ?
2. Гледай на живо ?3. Залози на живо ☄️

Бронзовият бомбардировач – Дионтей Уайлдър

32 годишния Дионтей Уайлдър, наричан още „Бронзовият бомбардировач“ има впечатляващ резултат от 39-0, като 38 от срещите му завършват с нокаут, а съперника му 38 годишния кубинец Луис Ортис, може да се похвали с 28 победи, от които 24 завършват с нокаут.

Заложи на Уайлдър - Ортис
Заложи за Уайлдър – Ортис на живо

Заложи на своя фаворит в efbet

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Залози за зрелищния двубой се приемат от efbet, където можете да изберете своя фаворит и да заложите на живо. Преди началото на двубоя, към 14:00 часа на 02 март 2018 година, коефициентите са 1.30 за победа на Уайлдър, срещу 3.50 коефициент за успех на Ортис. efbet ще предложи и залози за всеки един от рундовете, а с пълна информация за наличните залози за предстоящият „бой“ посетете директно efbet.
Двубоя Дионтей Уайлдър – Луис Ортис се отложи веднъж, след като кубинецът бе хванат с допинг на пробите. Това наложи почти 5 месеца отлагане на срещата, но мача вече е факт! Официалният час на срещата е 03:00 българско време, но битката едва ли ще започне по-рано от 05:00 часа.

Направи своя залог още сега, ето какви са най-разпространените залози сред букмейкърите: 

  1. Betfair – предварителни залози СРЕЩУ победа на Уайлдър при 1,32 коефициент
  2. efbet – Уайлдър да спечели в Рунд 4 – 6 при 7.00 коефициент (коефициента е валиден към 20:00 часа на 03.03.2018 и подлежи на промяна)
  3. Efbet – Уайлдър да победи с Решение или Техническо Решение при 5.00 коефициент

Кинг Конг – Луис Ортис

Макар в ролята на аутсайдер според букмейкърите, Луис Ортис е изключително опасен съперник и спокойно можем да го определим като най-сериозния противник за Уайлдър до този момент. Доказателство за това е и факта, че много малко боксьори дръзват да се изправят срещу „Кинг Конг“, който е обучен в една от най-уважаваните школи на бокса – Кубинската школа.

Дали Луис Ортис ще стане първият кубински шампион в тежка категория, или тази задача ще се окаже непосилна дори и за него? Ще се окаже ли прав Уайлдър, и ще успее ли да „откъсне главата“ на кубинеца? По добър нокаутьор ли е Луис Ортис и кой от двамата трябва да внимава?