9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Монако – Лион 09 авг 2019 Прогноза

МОНАКО СРЕЩУ ЛИОН
Лига 1, Франция
Начало: Петък, 09 авг 2019
Час: 21:45 (UTC +3)
Стадион: Стад Луи II, Монако

Началото на сезона във френската Лига 1 ще отбележим с двубоя между Монако и Лион. Особено интересно ще е участието в Лига 1 на монегаските, които изиграха своя най-лош сезон от своята история, измъквайки се на косъм от изпадане, след като преди два сезона спечелиха титлата.

Гледай двубоя Монако – Лион на живо с услугата Пряко предване на Betano, виж как от тук!

За да няма подобни изненади домакините увеличиха дефанзивната си мощ, но тепърва ще разберем какви са им реално възможностите, а този първи тест срещу Лион ще е изключително интересно начало.

Лион завърши на трето място и в предстоящата кампания отново ще се целят във върха на таблицата. През лятната пауза отбора не се представи блестящо в изминалите контроли, няколко основни лица напуснаха и отбора. В редиците на „хлапетата“ вече ги няма талантливите Менди, Набил Фекир и Танги Ндомбел, но пък с играчи като Мемфис Депай, Муса Дембеле, Тиаго и Усем можем да очакваме достатъчно добра игра. Като говорим за футболисти трябва да отбележим, че и в състава на Монако също има доста добри играчи, но пък проблемите им в защита продължават да изглеждат нерешими.

Само в една от последните осем срещу между тези два отбора бе налице опцията Под 2.5 гола, за което нашата прогноза е Над 2,5 гола и Победа за Лион при топ коефициент в Betano!

Заложи директно в Betano (+ бонус)

*Интересен факт е, че Монако допусна само една загуба у дома срещу Лион в последните им шест мача, но тази статистика

FT: 0-3 (позната)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации