Дионтей Уайлдър – Луис Ортис: Експертни прогнози за зрелищната битка

Дионтей Уайлдър – Луис Ортис – зрелищната битка задава много въпроси, на които двамата боксьори ще трябва да отговорят в събота вечер в Ню Йорк. Дали Луис Ортис, на предполагаемата възраст 38 години, е достатъчно добър, за да се състезава на най-високите нива на спорта? Може ли Дионтей Уайлдър да извади най-страшния си противник от бранша? И може би най-важното: може ли Уайлдър да спечели и да се приближи с една стъпка до мач с Антъни Джошуа за шампионската титла в тежка категория?

НАПРАВИ ЗАЛОГ ?

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

И двамата говорят за голяма игра. Но специалистите са почти съгласни за това кой ще спечели. За момента Уайлдър е абсолютен фаворит и почти не се среща доказан боксьор или експерт, който смята, че Ортис ще надделее. Ето някои прогнози от онези от големите имена в спорта.

Антъни Джошуа: „Битката Дионтей Уайлдър-Луис Ортис е многообещаваща. Не забравяйте, че Уайлдър е имал 40 мача“, каза Джошуа пред The Boxing Round Up. “Това е много опит, човече. Той има вяра в себе си и непрекъснато се подобрява като боец. Има много големи шансове да победи“.

Дионтей Уайлдър - Луис Ортис
Още по темата

Джоузеф Паркър: „Дионтей трябва да бъде много предпазлив, защото Ортис е опасен през първата половина на битката“, каза Паркър пред ESPN. „Мисля, че това е страхотен шанс за Ортис и той може да се докаже по добър начин. Той е един от най-силните състезатели в дивизията и това е голяма, трудна битка за него, но в точното време. Въпреки това мисля, че Уайлдър ще излезе на върха“.

Дилиан Уайт също смята, че Уайлдър ще доминира над Ортис, като твърди, че кубинецът всъщност е на доста повече от 38-годишна възраст. „Уайлдър е в по-добра позиция, защото е бил активен до последния момент“, каза Уайт, който ще се изправи срещу Лукас Браун на 24 март, пред The Boxing Round Up. „Ортис е много неактивен и е на около 60 000 години. На хартия битката е много опасна. Но в действителност това не е така.“

Заложи на Уайлдър - Ортис
Заложи за Уайлдър – Ортис на живо

Еди Хърн подкрепя мнението на гореспоменатите. „Аз мисля, че Уайлдър ще победи безапелационно в четири или пет рунда“, каза Хърн наскоро по време на пресконференция. „Все пак Ортис е много умен противник“, категоричен е той.

? Гледай на ЖИВО

Насладете се на двубоя! Мачът започва в 2:00 по Гринуич (сутринта на 4 март) и ще се играе в „Барклис Сентър“ в Бруклин.

Топ залози за Уайлдър – Ортис + 100 лв. бонус**: