Как да печелим от спортни залози онлайн

печалби от залози на футбол онлайн

Може ли да печелим от залози на спорт онлайн?

В наши дни залозите на спортни събития са широко разпространени, а в частност на територията на Република България за тази цел оперират няколко големи лицензирани онлайн букмейкъри. Това са Betano, както и онлайн аналога на българският офлайн букмейкър Еврофутбол – Efbet. В полза на залагащите и срещу букмейкърите, в интернет пространството са онлайн редица сайтове за футболни прогнози както нашия, целящи да насочат залагащия към правилния избор и реализиране на печалба. Използвайки съвкупността от тези две неща, всеки един залагащ в крайна сметка може да извлече някаква печалба, но в повечето случай крайния резултат е печалба за букмейкърите. За да не допуснем това и да ограничим до минимум печалбите на онлайн букмейкърите ще ви дадем няколко насоки, използването на които до известна степен може да ви помогне да сте с положителен баланс.

Предимството на букмейкърите

Предимството на букмейкърите се крие в психологията на средностатистическия играч залагащ). Голям процент от играчите не обмислят достатъчно добре постъпките си при осъществяване на онлайн залози, като се надяват че след всяка загуба, ще дойде времето на голямата печалба. Настроени по този начин, над 95% от играчите са на загуба в дългосрочен план, и ако направят една равносметка на баланса си, дори след голяма печалба, реално ще са на загуба.

Залагайте контролирано

На първо място, за да установим контрол над желанието ни да залагаме, трябва да приемем и установим строг контрол върху нашата банка. Всеки играч, имаш намерението да печели в дългосрочен план, трябва да си направи подходяща за него банка, чийто размер е строго определен спрямо всеки един играч и възможностите му за залог, имам предвид финансовите възможности. Веднъж установена банката трябва да заработи по строг определен начин, с контрол на залозите и лимит на всеки един от тях. Практиката да залагащ и удвояваш своя залог след всяка загуба може да доведе до много бърза загуба както на цялата банка, така и на допълнителни финансови средства, който ще се намесят в играта ви.

Загубите са напълно естествен път към печалбата

След всяка загуба, която неименуемо ще следва целия път на вашата игра не прибързвайте да „избивате“. „Избиването“ е най-голямата грешка на залагащия на футбол или други спортни събития. Няма начин да не сте се опитвали да „избивате“ и кажете честно, колко успешно е било това избиване. По данни на букмейкърите, само Efbet е на печалба милиони долари всяка година, което говори само по-себе си.

За да намалим главоломните печалби на компаниите за спортни залози, трябва да се научим да се контролираме. Днес може и да сме на загуба, но това няма да е винаги така. Ако се стремите с няколко последователни залога да покриете дадена загуба е 80% по-вероятно това да се случи, отколкото с един и последващи залози да потърсите както се казва сметка на букмейкъра. Букмейкърите са добре подготвени за това и ще посрещнат с радост подобни залози, още повече, ако са на няколко срещи, при които шанса за печалба от тях е много малък. За справка ще ви направим следния анализ:

  • при залог на една среща с три изхода: 1 Х 2 шанса за печалба е 33,33%;
  • при залог на две срещи в комбинация на краен победител шанса за печалба е 16,66%;
  • при залог на три срещи в комбинация на краен победител шанса за печалба е 11,11%
  • при залог на повече от три срещи в комбинация на краен победител шанса за печалба пада драстично.

Залагайте предимно на сингъли

От горното, извода е, че шансове имаме най-много при сингъл залози, или на максимум три срещи в комбинация. Предимството на залог в комбинация е ясно, с по-малко пари се реализира по-голяма печалба, а при сингъл залог са необходими повече пари за осигуряване на голяма печалба. Именно поради горното, е добре да поддържате добър контрол на банката и да залагате най-много 5 единици от нея. Ако например разполагате с банка от 1000,00 лева за месеца, всеки един залог трябва да е не по-голям от 50,00 лева.

Контролирайте банката

Налични са множество методи за залози, като най-добре провереният и работещ метод е да следваме пътя на парите и да залагаме на тези мачове, събрали най-много средства на даден знак, като комбинираме не повече от три подобни срещи. За да следим пътя на парите, можете да следите секцията „Топ залози на футбол“ в нашия сайт, където ежедневно предоставяме информация за петте срещи събрали най-голям брой залози за съответния знак. Практиката ни показва, че в голям процент от дните, тези залози излизат в степен 3 от 5, като не рядко и петте предложени срещи са печеливши.

Избирайте за залог събитие с 50/50 шанс

Друг вариант за печалба от спортни залози е да избираме залози с шанс 50/50. Това са така наречените залози на голове, както и Азиатски хендикап. С подобни залози, дори в комбинация шансовете за печалба са доста по-високи.

Използвайте Кеш Аут задължително

Допълнителен плюс за залагащите е една много добра опция от страна на букмейкърите, за което наистина трябва да им благодарим. Това е така наречената опция „Кеш Аут“, или на български „Затвори залог“. Използвайки тази възможност, можем да си осигурим печалба още преди края на дадено спортни събитие или комбинация от събития, като за сметка на част от печалбата подсигурим пари в сметката си. Много често последния мач от комбинация в последната минута бива провелен, а с тази опция, в някой случай можете да извлечете много голям % от печалбата ви, дори над 90%!

В заключение

Бъдете дисциплинирани, контролирайте банката си, залагайте според възможностите си, не „избивайте“, използвайте всички бонуси, използвайте опцията „Затвори залог“, и задължително изпозлвайте максимално бонус предложенията на всеки един букмейкър, като стартирате от офертата за 200 лева бонус на Ефбет:

видовете залози на футбол с efbet