Падащи коефициенти

Проследете движението на коефициенти за предстоящите футболни срещи по Света. Падащите коефициенти почти винаги са един от най-сигурните сигнали, по които можете да се определите как ще завърши дадедна футболна среща, очакват ли се изненади, манипулации на мача или пък нещо друго.

В прозореца под текста се изобразяват в реално време, най-сериозното движение на коефициентите на различни футболни срещи. Информацията е за петте мача в Света, където има сериозно движение в сравнение с първоначално обявените за тази среща коефициенти:

Реално движението на коефициентите, може да бъде повлияно от редица фактори – колкото субективни, толкова и обективни. Ето и най-простия пример: Efbet обявява коефициент от 2,20 за победата на даден отбор. На този коефициент букмейкъра започва да приема много залози в сравнение със залозите, който се приемат по другите два знака. Тъй като повечето футболни срещи са обявени поне няколко дена преди техния старт, до самото начало на мача, при наличието на повече залози само на единият знак, букмейкъра започва да се застрахова и постепенно намалява ставката. Така до самото начало на мача, обявеният от 2,20 коефициент реално може да спадне до 1,50 или дори в някой случай, букмейкъра да спре за приема залози за него.

Практиката при букмейкърите е винаги да са на печалба, което означава да приемат балансирано залози по всички знаци, или с други думи казано – когато се налеят сериозни суми само на един знак, коефициента по този знак значително се понижава, за сметка на останалите два знака!

Следете с нас движението на коефициентите и най-вече това на падащите коефициенти. Всяка промяна в коефициента надолу, означава, че този знак се очаква да излезе!

Още 20 предстоящи срещи с променливи коефициенти за деня:

Можете да си отворите нова сметка в един топ букмейкърите проверени щателно от нас:

  • Efbet – първия лицензиран сайт за залози в България
  • Betfair – най-голямата борса за залози с лиценз за онлайн залози
  • Sportingbet – (няма лиценз) един от най-големите букмейкъри в Света