Падащи коефициенти

падащи коефициенти на живо

Следи движението коефициентите

Проследете движението на коефициенти за предстоящите футболни срещи по Света. Падащите коефициенти почти винаги са един от най-сигурните сигнали, по които можете да се определите как ще завърши дадедна футболна среща, очакват ли се изненади, манипулации на мача или пък нещо друго.

В прозореца под текста се изобразяват в реално време, най-сериозното движение на коефициентите на различни футболни срещи. Информацията е за последните 20 мача и се обновява в реално време.

Падащи коефициенти на живо

Powered by

Реално движението на коефициентите, може да бъде повлияно от редица фактори – колкото субективни, толкова и обективни. Ето и най-простия пример: еfbet обявява коефициент от 2,20 за победата на даден отбор. На този коефициент букмейкъра започва да приема много залози в сравнение със залозите, който се приемат по другите два знака. Тъй като повечето футболни срещи са обявени поне няколко дена преди техния старт, до самото начало на мача, при наличието на повече залози само на единият знак, букмейкъра започва да се застрахова и постепенно намалява ставката. Така до самото начало на мача, обявеният от 2,20 коефициент реално може да спадне до 1,50 или дори в някой случай, букмейкъра да спре за приема залози за него.

следи падащи коефициенти с 200 лв бонус от efbet

Как да използваме падащите коефициенти?

Практиката при букмейкърите е винаги да са на печалба, което означава да приемат балансирано залози по всички знаци, или с други думи казано – когато се налеят сериозни суми само на един знак, коефициента по този знак значително се понижава, за сметка на останалите два знака!

Следете с нас движението на коефициентите и най-вече това на падащите коефициенти. Всяка промяна в коефициента надолу, означава, че този знак се очаква да излезе! Вижте и последните резултати на живо от Европа и почти целия Свят!

Най-сериозното движение на коефициенти може да бъде проследено лесно, като анализирате посочените по-доло мачове от еfbet и си сравните с показните по-горе от  efbet! Използвайки 200 лева бонус от efbet, спокойно можете да проиграете вашата стратегия с информацията от падащите коефициенти в нашия сайт:

типстър прогнози с efbet и начален бонус с падащи коефициенти

ВАЖНО: каквото и да бъде движението на коефициентите, то в много редки случай може да е 100% сигнал за сигурен залог! Дори и в най-сериозните движения на коефициентите, букмейкърите може да се опитват да ви заблудят! Затова прогнозирайте сами или с наша полза внимателно мачовете, на които залагате и вземете възможно най-много, дори всички начални бонуси на букмейкърите с лиценз в България!