Инструкция за регистрация на нов акаунт в Sportingwin

SportingWin регистрация на нова сметка 2022SportingWin регистрация на нова сметка от България

Мнозина вече очакваха официалното стъпване на Sportingwin на българска почва с нетърпение. Днес компанията вече има официален лиценз от НАП и работи легално на родния пазар. От септември месец 2022 година всеки пълнолетен гражданин на Република България може да направи своята Sportingwin регистрация от официалният сайт на казиното и да се възползва от предложенията им за спортни залози, сегмента, в който Спортинг Уин са най-добри!

Създаване на нова Сметка в СпортингУин

Отварянето на новата ви сметка тук е изключително опростено. Трябва само да попълните бланката в сайта в две прости стъпки. Там първо трябва да въведете личните си данни, като ЕГН, телефонен номер, имейл адреса си, паролата си, валутата, с която ще оперирате и промо кода си, който се попълва автоматично, ако направите своята спортингуин регистрация от нашия банер.

След това посочете максималния размер на своите депозити, за които има горни граници на сумите за дневния, седмичния и месечния лимит. Накрая потвърдете, че имате навършени 18 години и приемате Общите условия и политиката за поверителност на оператора.

Ето как изглеждат двата регистрационни формуляра, които трябва да попълните, като внимавате да не сгрешите личните данни. Няма друг като Sportingwin с толкова кратък за попълване формуляр за регистрация:

за регистрация в Sportingwin Стъпка 1

ВАЖНО: при попълване на първия формуляр, в случай, че полето Промо Код е празно, моля копирайте и използвайте следния актуален промоционален код:


за регистрация в Sportingwin Стъпка 2

С натискане на бутона „ИЗПРАЩАНЕ“ приключвате процеса по SportingWin регистрация. Следва активация, която също е много лесен процес. От компанията ще ви изпратят хипервръзка на мейла, след което само трябва да потвърдите своята регистрация като кликнете върху линка.

Преди обаче да изискате първото си теглене, е нужно да преминете процеса по верификацията си. При нея се изисква да докажете самоличността си пред екипа на SportingWin.

Забравяне на паролата

Никой не е застрахован от това да забрави паролата си. Sportingwin има грижата да я възстанови със съвсем кратка процедура. Трябва само да вкарате отново мейла си от регистрацията и на него ще ви бъдат изпратени съвети как да отстраните проблема. В краен случай може да потърсите и екипа по поддръжка и контакт на букмейкъра, който е на линия постоянно, 24 часа в денонощие и 7 дни в седмицата.

Софтуерни решения

Софтуерната поддръжка е сред основните неща, които трябва да се случват перфектно, за да вървят гладко нещата. Този букмейкър се справя перфектно в това отношение и осигурява максимално качествено преживяване за потребителите си. Kазиното оператора има за партнъор само водещи имена в бранша и предлага разнообразие, интересни теми и решения и перфектно качество.

В секцията с виртуални спортове положението е сходно и гарантира качествено изживяване на клиентите.

Мобилно приложение на SportingWin

Sportingwin предлага добри възможности и на феновете на мобилни залози. Операторът все още няма свои мобилни приложения за системите Android и iOS, но мобилната му версия е повече от отлична. Мобилната версия също разполага с всички възможни функции, стига да предпочитате да използвате за игра мобилното си устройство като таблета си или смартфона си. Това е огромен плюс най-вече за всички онези играчи, които предпочитат да залагат в движение, по всяко време и от всяка място. Тога го прави една ново допълнително предимство за новия букмейкър, което привлича още повече нови играчи.

Разплащателните методи в Спортинг Уин

Сайтът на Sportingwin предвижда разнообразие от средства за депозити и тегления, което може да правите без проблем, бързо и сигурно благодарение на всички основни видове от електронни портфейли, всички дебитни и кредитни карти, а от предплатени такива. Тук имате максимално минимизирано време на чакане при депозиране, а трансакциите са без каквито и да било такси и рискове.