14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Барселона остава без Алба и Пике за следващите два кръга

Основните бранители на "каталунците" ще са аут от терените поне половин месец

Жорди Алба и Жерар Пике получиха сериозни контузии по време на двубоя срещу Ман Сити от Шампионска лига, спечелен от „каталунците“ с 4-0. Защитниците ще се появят най-рано след две седмици в игра, а информацията официално обявиха и от сайта на отбора.

И двамата бранители се наложи да напуснат терена принудително по време на двубоя със Сити, като това се случи още през първото полувреме. Жерар Пике е с изкълчен глезен, а Алба с контузия в бедрото.

Контузиите и на двамата ще ги остават със сигурност аут от терените поне две седмици, което означава, че Луис Енрике ще трябва да измисли най-добрите им заместници. Надеждите на треньора са и двамата да са на линия за следващия кръг от Шампионска лига, когато „каталунците“ ще гостуват на Ман Сити в Англия.

Барселона заявиха ясно намерението си да спечелят първото място в групата и по-всичко личи, че ще го направят. След гръмката победа през седмицата, отбора ще може да насочи вниманието си и към родната Ла Лига, където имат пасив от две точки пред първенеца в подреждането Атлетико Мадрид.

Следващия мач на отбора е в събота, когато Луис Енрике и компания ще се изправят срещу Валенсия на „Местая“.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации