9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

АЗ Алкмаар – Утрехт, плейофи Лига Европа (25 май 2017)

АЗ Алкмаар – Утрехт

АЗ Алкмаар и Утрехт се изправят един срещу друг в плейоф за Лига Европа. Първият мач между двата тима е в четвъртък, 25 май, от 21:45 часа.

Победителят в този сблъсък ще се определи в две срещи и спечелилият ще се класира за Лига Европа. АЗ Алкмаар завърши сезона на шесто място, докато Утрехт финишира четвърти с цели 13 точки повече от предстоящия си съперник.

АЗ Алкмаар не остави шансове на Грьонинген в полуфиналния плейоф, побеждавайки с общ резултат 8:2. Утрехт също бе категоричен при класирането си на финал, след като записа две победи с 3:1 и 2:1 над Хееренвеен.

Домакините от АЗ спечелиха само три от последните си девет мача на собствен терен в първенството. Те са доста колебливи у дома този сезон и точно затова не успяха да финишират в Топ 3. Утрехт пък е сред силните гости в лигата, след като спечели шест от последните си девет визити в Ередивизи.

Тези два отбора винаги правят резултатни мачове като в последните шест срещи паднаха общо 27 гола. През този сезон те си размениха по една победа на чужд терен и сега ще трябва да докажат кой е по-добрият отбор. Очаквам отново да видим доста голове между тези съперници и коефициентът за оувър определено си струва.

Прогноза: Над 2.5 гола @ 1.60 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации