14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Суонзи (25 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Челси и Суонзи излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 25.02.2017г. (събота) от 17:00 часа българско време на стадион Стамфорд Бридж, а главен съдия на мача ще бъде Нийл Суорбик.

Челси завърши наравно 1:1 при гостуването си на Бърнли в предишния кръг. Въпреки ремито, сините запазват солидна преднина от 8 точки на върха в класирането на Висшата Лига. Сега момчетата на Антонио Конте имат на пръв поглед лесна задача, но Суонзи не трябва да бъде подценяван.

Тибо Куртоа е болен и ще бъде до последно под въпрос за мача. Като изключим това, Антонио Конте може да разчита на абсолютно всички свои футболисти. В срещата от турнира за ФА Къп преди седмица с Уулвс спечелена с 2:0, Неманя Матич, Давид Луис и Маркос Алонсо получиха почивка. Тримата ще се завърнат сред титулярите на Антонио Конте за съботния двубой.

Суонзи спечели с 2:0 срещу Лестър в последния кръг. Така лебедите продължават прогреса си под ръководството на Пол Клемънт, като вече се намират на 4 точки над зоната на изпадащите. Суонзи не игра през миналия уикенд във ФА Къп и ще пристигне отпочинал на Стамфорд Бридж и с мисълта да изненада убедителния лидер във Висшата Лига.

Джеферсон Монтеро, Ки Сунг-Йонг, Леон Бритън и Нейтън Дайър са контузени и пропускат мача с Челси. Отсъствието на последния означава, че Лусиано Нарсинг най-накрая ще запише дебют като титуляр с екипа на Суонзи. Като изключим тази промяна, Пол Клемънт няма никакви намерения да променя печелившия си в последните няколко кръга състав.

Челси ще търси поредна победа в първенството пред своята публика. Суонзи навлезе в добра серия и няма да се даде лесно. Добрата игра на лебедите в нападение и формата на Диего Коща и компания изглежда добра гаранция, че ще видим доста голове на Стамфорд Бридж в съботния следобед.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола@ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации