5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Глазгоу Рейнджърс – Инвърнес (24 дек 2016) – Шотландия, Висша Лига

Намиращият се на 2-ро място Рейнджърс влиза в този кръг от надпреварата след серия от три поредни победи, победи дошли над сериозни съперници. В изминалия кръг отбора се наложи над Хамилтън като гости, а преди това надиграха Хартс и Абърдийн. Това са един от основните преследвачи на Рейнджърс, които за момента остават на дистанция от тях.

Гостуващият тим на Инвърнес пристига след седем поредни неуспеха в първенството. Отбора заема 12-та последна позиция във временното класиране, а последната им победа идва над отбор с приблизително равни на тях показатели в края на октомври месец.

В кадрови план новините за Рейнджърс са добри, като отбора ще разполага с целия си наличен състав, като единствените липсващи играчи ще са Кранчар и Роситър. За гостите също няма сериозни проблеми, като се очаква титулярния вратар Уилямс да е сред титулярите, аут остават десния бек МакНайтън, Рейвън и крилото Хорнър.

В последните шест кръга Инвърнес успя да отбележи само четири попадения, а головете, които получиха за същото време са 13. Рейнджърс от друга страна често успяват да спасят мрежата си суха, така че е малко вероятно Инвърнес дори да успеят да се разпишат!

Прогноза: Инвърнес 0 гола @ 1.80 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации