6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦСКА Москва – Арсенал Тула (12 май 2017, 19:30)

Прогноза за двубоя от 28-мия кръг в Руската Висша Лига между отборите на ЦСКА Москва и Арсенал Тула.

Първенството в Русия подобно на големите европейски първенства също върви към своя край, а тези двама съперници все още има за какво да се борят.

ЦСКА Москва ще се опита да запази втората си позиция, която ще им даде възможност за участие в Шампионска лига следващия сезон. Първото място вече е окупирано и не може да бъде превзето, но за тази втора позиция свирепо настъпва Зенит, които са само с точка по-малко от московчани.

Арсенал Тула е един от застрашените от изпадане тимове, макар че все още може да се опита да се измъкне от предпоследното място и да играе плейофи.

За състава на ЦСКА Москва, под въпрос остава участието на защитника Алексей Березуцкий. Халфа Алан Дзагоев продължава да лекува контузия в бедрото и няма да се възстанови за този мач, но за сметка на това в игра се завръща сърбина Зоран Тошич.

Арсенал Тула остава без услугите на Муса Думбия, който е наказан. Аут е и трайно контузеният Кантемир Берхамов, заедно с грузинският защитник Гиа Григалава.

ЦСКА Москва – Арсенал Тула:

Арсенал Тула загубиха в последните си осем гостувания в шампионата. В същото време ЦСКА Москва остават непобедени в 14 от последните 15 кръга в лигата. Арсенал Тула не успяха да отбележат гол в шест от изминалите седем гостувания на отбора в Руската Висша Лига, и загубиха в последните пет срещи от ЦСКА Москва във всички турнири.

Препоръчителен залог: 
Победа за ЦСКА Москва при 1.25 коефициент в Efbet + 100 лв. бонус
Над 2,5 гола при 1.80 коефициент в Efbet + 100 лв. бонус

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации